Възпитанието към детето ми би било подобно на това на кремчето. Само дето може би бих разрешила да имат гаджета когато си решат. И за първото гадже поне трябва да знам. Да му мислят децата ако чуя от съседка, да речем. Все пак трябва да знам кога да започна с разговорите за секса като секс, а не като средство за правене на деца. А за второто, може би бих обяснила като са на 9-10 някъде... да не вземат да ме изненадат на по 11, с току-що започнала менструация и 1ви опит за мокър сън...
Много са важни разговорите. Много, много разговори по темата. Важно е да се покаже, че сексът не е средство, с което да се направиш на готин. Защото дали и как го правиш не влиза в работата на никой. А децата без да искат попиват тези идеи от родителите си. Ако съм честна - с това днешното поколение, надявам се поне до 15 годишна възраст да се опазят. А ако се опазят и до 16-17, то значи не съм била пълен провал като родител.
Кремче, аз също имам контакт с доста тийнове, при това в типично пубертетска възраст - много от тях го правят, но не засягат темата пред учителките си.