.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94
    Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    В България е само една мода и всичко е позьори ..
    От всякъде съм съгласен с теб +316553135165

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    В България е само една мода и всичко е позьори ..

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Бахти курвето

Иначе не ме кафят емотата ... Нито момичетата, нито момчетата
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    смърт за емотата, смърт за фешъните! да живее филмО!
    Този който не пада, не се изправя.

Цитирай Първоначално написано от lookinisde
    мммм сладки са но емо мом4етата са гейове
    ей го човека .. :P

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Мне. Приятелят ми е емо и мога да те уверя, че не е гей
    А аз мога да те уверя , че е шибан позьор. По темата .. ще говоря общо за стила EMOTION или на кратко ЕМО style за мен това са хора с грешна представа за света, това са хора , на които социалния контакт им куца , точно поради тази причина се започват едни ДОСТАДНИ И БЕЗКРАЙНИ пози .. (еднополови целувки , вени кухни ножове и тем подобни бабини дивотини) На кратко това са асоциални хора , които ще бъдат ритани и мачкани от света ..

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Най- вече ритани.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

:}
    P.S. EMO stands for Emotionally molested onanists

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    emo-emocionalno maltretiran oligofren nqkoi momi4eta sa sladki
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Варна
    К'во да мисля - чудят се как да изпъкнат и накрая стават смешни. Като почнат да разправят насам и натам, че ще се самоубият и да си показват белезите от рязане - просто ме избива на смях. Едно момиче от моя клас не е емо (прави се, че и харесват Tokio Hotel), но все пак реши да си нареже ръцете заради едно момче което си беше харесала 3-4 дена преди това (явно просто не можеше да му го покаже или направо да му го каже по друг начин ).
    Повечето са позьори/ки и просто използват стила на обличане на истинските емота (които също ги приемам за глупави) .
    Абе като цяло - смешни са!

Град
    Ямбол
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

мдамз емо гърлите ме радват нз що... като принципно Емо стила и музиката ме дразнят толкова, а като видя някое мъжко депресантче ми идва да го избавя от мизерията му

В България няма емо-та. Всички гледат само модата,а тя като гледам отмина. И все пак може да има изключения,но едва ли парадират навсякъде,че са 'емота'
    Сладки са момичетата няма спор (:
    ~Ако някой ти каже,че те обича - не му вярвай,защото истинската любов не се казва,а се доказва~

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    ни EMO F,ни EMO M

Не ги харесвам..защото си мислят че "ЕМО" е стил в модата ....а тва изобщо не е така!

емо означава емоционален, депресиран!
    1. има хора в БГ които се обличат в емо стил, защото самият стил им харесва
    2. има хора които се обличат в емо стил и са типични ЕМО
    3.има хора които са типично ЕМО без да го показват като се обличат така, а някои дори не го пазбират

най-много са тези които го правят заради "модата". И по този начин те сякаш се присмиват на типичните емота.
    Много се смеят за тва, че емотата си режели вените, били потенцилани убиици, но не трябва да се смеете. Не случайно са направени и репортажи за тях. Направени са, защото те се нуждаят от помощ, а вие не им я давате като ги усмивате. Всеки си решава как да живее и никой няма правото да му казва ти си такъв - ха - ха, псувни и ... това, че ти си такъв по природа не дава право на други да те оплюват за това. Проявете малко съжаление за хората, които страдат.

а за това дали F емотата са сладки.. не мисля
    момчетата са по-сладки и в никакъв случай не означава, че са гейвое и смятам, че голяма част от момичетата си падат по момчета емо
    *аз съм F

ше ги чукам и тех

Цитирай Първоначално написано от sensationwhite
    ше ги чукам и тех
    Ще чукам ЕМО майка ти преди да си пререже ръцете на формички

я, некав комплексар взе че са засегна _!_

От какво ? От емо прическата ти ли ?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ъъъъ някак са ми странни коментари от сорта "оооу сладки са" как некъв стил те праи сладък .

mn sa sladki samo takiva haresvaaam

Град
    Bulgaria
    може би някои са симпатични но аз лично не ги харесвам изобщо немогат и да подразнят въображението ми

Град
    София
    Оф, че сте тъпиии, стига с тия стилове!
    Какво означава чалгарка, метълка,емо, скейтърка..? Само аз ли не свързвам стила музика, който харесваш с начина ти на обличане и начина ти на живот?.. Не знам, странно ми е. "Емо стайл".. Какъв е този стил да си режеш вените? Това стил ли е, мода ли е? Мисля, че всичките стилове си минават с годините. Смисъл, като порастнеш малко ( не казвам, че съм голямата кака, на 16 съм ), спираш да се влияеш от тези неща, почваш да се обличаш просто по - женствено ( за момичетата, де ), по - ... нормално, обличаш това, което ти харесва и отива. И аз в 7ми и 8ми клас слагах дънки и маратонки, суичъри и т.н. Сега се обличам по съвсем различен начин, обувки на високи токчета, панталони, дънки, поли, модерни цветове и т.н., общо взето по модата, това, което в момента е по магазините. Но не мога да кажа, че съм чалгарка, както ще определят повечето. Наистина случам всякакъв вид музика, като отида на дискотека не си сядам на мястото, кефя се на всички, айде на почти всички песни, които пускат - и денс, и хип - хоп, ретро, чалга, хаус, дори и някои комерсиални метъл песни или пънк. Много неща изписах, увлякох се, мисълта ми беше, че не свързвам музиката със стила на обличане и начина на живот, и не мога да разбера как от дадена музика, даден стил или нещо такова ще започнеш да си режеш вените. Не знам, може и да съм в грешка, приемам критики, поправете ме, ако нещо.

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Ne poznavam Emota vsa6tnost hahah No ina4e nqmam ni6to protiv tqh - mom4eta ili momi4eta,vse taq.Abe 4oveka e vajen.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си