- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подарък до 12 лева ?!?!
Ако ме питаш мене тоя пич трябва да си внася бензина от САЩШ за тая кола! Или да ходи до някоя авиобаза за керосин ... сериозно ... за такива коли тука хубав бензин не може да се намери ... защото те са много кубици пък малко коне !Първоначално написано от Christ
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Не знам, сипах му 95 V-Power, след седмица се върна, всичко му беше окей.Първоначално написано от InitialD
hubaw koz i listcheta ili gaden koz i mashinka za svivane . :P
hubav koz i list4eta..
ama edva li 6te nameri za 12 leva![]()
намира се ве, има много стойностни десетки, поне по моя край. :P
Наръчник за начинаещи шофьори.
Снойностна десетка.Имаше при моя човек едно за 15лв и беше доволно. Остаете ги листчета. А петичка не си струва.
![]()
за ко си го написал че има кола отпада като вариянт за подарък лиПървоначално написано от cappy123
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Можеш да му купиш някаква козметика или сувенирче..,или има едни метални комплектчета(с химикалка ключодържател и докоментник) иии има ги с други работи вътре потърси малко по магазините вървят до 15 лв някаде
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
^Аре,бе вие само по 100 лева ли давате за подаръци?А ако няма повече?Ебаси...
Иначе аз откъде да знам кво харесва приятеля ти...книга,свещ,нещо символично,направи му човече от пластелин,нарисувай му нещо ако можеш..
криминален роман
Книга е първото, което ми идва на ум.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!