.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Аз бях за нормално раждане, но се наложи секцио по смешност. Преносвах 5 дни. ПОстъпих на 4ия от преносването с болки и 3см. разкритие, но главичката на бебо не беше правилно завъртяна. Така ме мъчиха 5-6 часа.. цяла нощ в родила зала адски болки и накрая ме вкара в операсионната. Първото ставане ми беше най-болезнено. Като цяло се възстанових доста бързо и бях в кондиция.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Of,da 1voto stavane e ko6mar. Az imah 4uvstvoto,4e ako se izpraq napulno 6te mi se razpori 6eva i 6te mi iztekat vatre6nostite(bez izvinenie)....

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Аз бях за нормално раждане, но се наложи секцио по смешност. Преносвах 5 дни. ПОстъпих на 4ия от преносването с болки и 3см. разкритие, но главичката на бебо не беше правилно завъртяна. Така ме мъчиха 5-6 часа.. цяла нощ в родила зала адски болки и накрая ме вкара в операсионната. Първото ставане ми беше най-болезнено. Като цяло се възстанових доста бързо и бях в кондиция.
    А ти на колко си?
    To infinity and beyond.

Град
    Яхнала метлата..
    На 18г.

ПФФ, аз преди си мислех, че шева се прави по цялата дължина на корема (по средата) и после остава някъв много голям и грозен белег... А то имало и козметични шевове и били малки...

Аз ще реша когато му дойде времето.

Град
    Яхнала метлата..
    Истина е, че не всички лекари, които имат дипломи за такива си разбират напълно от работата и са човечни. Има много случеи на осъкатени родилки, от анесезиолог. Една майка от Варна е изпаднала в будна кома, поради упойката, която е била сложена /мисля, че беше спинална/. Детенцето и е на 3г. почти, а тя е прикована за легло, в това ужасно състояние, а тя просто е отишла да роди детето си.
    Изключения има навсякъде. Чувала съм за още слувеи, но просто в момента не мога да се сетя за нещо конкретно, което да разкажа.

Също знам, че в някои по-малки градове лекарите наистина предпочитат да сложат пълна упойка вместо спинална.. незнам защо.

Ако мога бих родила по нормален път..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си