- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За предаването "Страх"
zdraveite na vsi4ki :P syjalqvam 4e temata mi ne e za tyk no ne znaeh f koi razdel da q postavq pyk i tozi e nai pose6tavanq.Iskah da vi popitam za 6outo strah koeto idva ve4e i v bylgarski varqnt i e obqven kasting.Mnogo iskam da se probvam i da se obadq na telefona no ne znam do kakva vyzrast e pozvoleno ako nqkoi znae pove4e podrobnosti plsss pi6ete a dori i da ne znaete izkajete si mneniety az li4ny mnogo se radvam 4e izliza i bylgarski varqnt zashoto tova e edno ot liubimite mi predavaniq blagodarq predvraitelno
*Заглавие на Кирилица! Грешен раздел!
Точка 1 и 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Със сигурност трябва да имаш 18 годинки!![]()
Темата май е за кофата?
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Трябва да си над 18 години.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ОМГ ти кво друсаш ли се бе ?! Мн ясно,че ти треат 18... нема да пуснат некъф на 15 години да види хлебарка или некъф пенис и да се насере от страх там...
4alga fenove ne puskat... 4e kat se na**rat ot strah, mnou miri6e .
ОМГ.. поне да беше сложил темата в "Всички тиин накуп"![]()
явно за първи път влизаш във форума щом не знаеш къде да я сложиш ... потърси!!! + това сто процента ще има тема за СТРАХ в Музика и ТВ![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Мн хубаво..че ще го има на български.. и ест че трябва да имаш 18 години.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
tctc...4esto li ti se slu4va?Първоначално написано от crazy_style
pravilen e razdela nali e "TV i drun drun"
Cruel Intentions
преди малко гледах рекламата и отдолу редом с нея излиза един надпис, че се приемат учаснитнци над 18![]()