- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Орален ,вагинален или анален ?
Та въпроса ми е,замислялили сте се някога,кое сте правили повече и дали с някого сте правили само някой от изброените видове секс?Кой от тях преобладава...?
вагинален и орален...
i analen;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Вагинален най-много![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз като че ли повече орален....Като се замисля....се е случвало да духам само без да правя секс.Напоследък обаче нещо аналния се опитва да догони оралния ....
Дам..поне разбрахме,зашото устните ти са обърнати навън....Първоначално написано от Misha91
![]()
i Trite vida praktikuvam ...prosto gledam da dostavq maksimalno udovolstvie na partniora mi![]()
oralen i vaginalen
Оралния при мене е повечко![]()
[quote="belle90"]i Trite vida praktikuvam ...prosto gledam da dostavq maksimalno udovolstvie na partniora mi[/quote
И аз така расъждавам![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
az obi4am nai mnogo vaginalniqvupreki 4e 4esto na partniora si pravq oralen no durja nai mnogo na vaginalniq
Вагинален и орален, като вагиналния малко повече.
Като че ли съм правила повече орален секс, иначе предпочитам вагиналния
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не съм правила анален-но и не смятам!
А нито вагиналния,нито оралния съм ги практикувала много![]()
Първоначално написано от Bellatrix
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
А според мен ти си една мръсницаПървоначално написано от Misha91
![]()
По принцип най-често срещаният е ОРАЛНИЯТСледва вагинален и понякога за разнообразие АНАЛЕН
![]()
![]()
С ръце и крака три пъти ура за вагиналниявсе пак всяка дупка си има предназначение...
![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
вагинален и орален...
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
Първоначално написано от Misha91
Съгласна съм
![]()
Иначе по темата : Лично аз предпочитам да се започне с орален , да се премине към вагинален и да се приключи с анален .
по две кила орален и вагинален и около 0,300 анален.
ако дойде към 0,500 оставете го така![]()
Сериозно ли във български форум не мога да имам ник на кирилица? засрамете се подяволите :/