Първоначално написано от
Wrathchild
Състава не мога да ти кажа, но ти казвам веднага какви са ми базите, които използвам - калциев гел на Перфект, при който от месец и нещо иползване все пак пожълтяха. Другия пак беше някакъв на Перфект, но някакъв оранжев, не знам какъв точно... него отдавна не ползвам. Жълто по ноктите никога нямам, освен, както казах, ако не ги третирам твърде дълго с лак. Но е факт, че ноктите и без покривен слой, а само с нещата, които изброих, попиващи в ноктите, пак са ми здрави. И искам да ти се извиня за грубия тон, между другото. Което, скъпа, не оправдава теб и ТВОЯТ тон, който го започна още от първия си пост, преди аз да те опровергая. Не съм казала, че заздравителя има само недостатъци, напротив, без него действието на лака е... да кажем, че не е полезно. Колкото до моят тон, не си позволявай да ме анализираш, без да знаеш. Не е защото се чувствам обидена, няма и от какво. Просто не обичам хора, които нито са запознати със случая ми, нито нищо, както не са имали и моите наблюдения, да класифицират какво съм си измислила, видиш ли. И каква ми е ползата да си измислям, не разбрах, не че нещо... Факт е, че в момента не ми се чупят, като лак слагам рядко - от сорта на 1 седмица със, 1 седмица без. Факт е, че когато непрекъснато бях с лак се чупеха. Няма как да ти го докажа, не ми е и преоритет, честно казано. И както казах, не си позволявай да анализираш, държиш тон и т.н. Защото, дори да приемем, че аз се чувствам обидена от теб (а ти си просто поредният потребител с поредното мнение, поне за мен), то надали всички, на които си говорила по този начин са дълбоооко засегнати. И никога няма да срещнеш добронамерен тон, докато самата ти не започнеш да подхождаш с такъв. Това последното беше отклоняване от темата, но сметнах за необходимост да го кажа.