.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    За мен оптималния вариант е през седмицата ноктите да са с лак и някаква декорация, а през почивните дни ги оставям да починат. Мажа ги само с йод - много съм доволна от резултата.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Състава не мога да ти кажа, но ти казвам веднага какви са ми базите, които използвам - калциев гел на Перфект, при който от месец и нещо иползване все пак пожълтяха. Другия пак беше някакъв на Перфект, но някакъв оранжев, не знам какъв точно... него отдавна не ползвам. Жълто по ноктите никога нямам, освен, както казах, ако не ги третирам твърде дълго с лак. Но е факт, че ноктите и без покривен слой, а само с нещата, които изброих, попиващи в ноктите, пак са ми здрави. И искам да ти се извиня за грубия тон, между другото. Което, скъпа, не оправдава теб и ТВОЯТ тон, който го започна още от първия си пост, преди аз да те опровергая. Не съм казала, че заздравителя има само недостатъци, напротив, без него действието на лака е... да кажем, че не е полезно. Колкото до моят тон, не си позволявай да ме анализираш, без да знаеш. Не е защото се чувствам обидена, няма и от какво. Просто не обичам хора, които нито са запознати със случая ми, нито нищо, както не са имали и моите наблюдения, да класифицират какво съм си измислила, видиш ли. И каква ми е ползата да си измислям, не разбрах, не че нещо... Факт е, че в момента не ми се чупят, като лак слагам рядко - от сорта на 1 седмица със, 1 седмица без. Факт е, че когато непрекъснато бях с лак се чупеха. Няма как да ти го докажа, не ми е и преоритет, честно казано. И както казах, не си позволявай да анализираш, държиш тон и т.н. Защото, дори да приемем, че аз се чувствам обидена от теб (а ти си просто поредният потребител с поредното мнение, поне за мен), то надали всички, на които си говорила по този начин са дълбоооко засегнати. И никога няма да срещнеш добронамерен тон, докато самата ти не започнеш да подхождаш с такъв. Това последното беше отклоняване от темата, но сметнах за необходимост да го кажа.
    Както вече казах,сам по себе си един заздравител/гел(или каквото е там) не е достатъчен да заздрави ноктите.Грижата е комплексна.Ако си ползвала само гел например,разбира се,че няма да ти се оправят ноктите.Ще се оправят,ако се използват и масла и т.н.А ако тези двете се комбинират-жълто няма от къде да дойде!Не вярвам,че ако преди да си лакираш ноктите сложиш крем,под лака база и след като са лакирани в основата им слагаш масло,през ден-два ще имаш някакви проблеми.Но аз не вярвам да си правила така,а или едното или другото.И тъй като само една основа не е достатъчна да заздрави ноктите ти си си мислила,че в непрестанното лакиране е проблема,защото като нямаш лак предполагам повече наблягаш на маслата и подобни.Това е,което исках да кажа по този въпрос.Убедена съм че е така,защото иначе няма никаква логика.
    Не разбирам за какво си ме опровергала...Иначе първия ми пост в тази тема не е бил насочен към никого лично.Но като цяло в този форум се дават съвети,които не винаги са на място.Аз ако не знам поне си мълча.Затова в началото на темата се изразих по този начин,заради неуместните съвети като цяло.Исках да кажа,че на здрави нокти носенето на лак няма как,просто НЯМА как да навреди,щом нещо не му дава достъп до нокътя.На не толкова здрави-първо трябва да станат такива,иначе само с единия заздравител нокътя ще покаже нуждата си от някои вещества.Но и аз искам да се извиня,тъй като не беше редно темата да прераства в това,но пък не е като да не бях предизвикана.И добре,няма да анализирам,щом не ти харесва,ще си оставям размишления за мен,въпреки че няма от къде да знам дали са верни,без да ги изложа.По въпроса с добрия тон-в случая не бях го намерила,за да му отвърна.

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Ами какво си правила преди,та са ти били дълги и здрави?-
    нищо

deni15 ми и сега недей
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми