- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изпитвате ли удоволствие от секса?
Здравейте, на 15 съм и скоро го направиьм е с моя приятел. Правили сме го около 7, 8 пъти. Та въпроса ми е като започнахте в началото да извършвате полов акт изпитвате ли удоволствие, защото аз не изпитвам никакво. Безразлично ми е даже по-добре да не го правя. Какво е вашето мнение?
С времето всичко ще се оправи.Може би причината за това е, че нямаш достатъчно опит или че приятелят ти не е достатъчно наясно какво да прави или че просто още не си готова физически и психически за секс.На мен първите пъти, когато правих секс също не ми беше кой знае колко хубаво, гледах тавана и си мислех "няма ли да свършва вече",а на края той ми казваше "получи ли оргазъм" и аз "даа"В последствие с друго момче и с истинско желание за секс от моя страна нещата си дойдоха на мястото.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
normalno e ot na4alo da ne izpitva6 udovolstvie a ponqkoga dori bolka ot poloviq akt
no s vremeto vsi4ko si idva na mqstoto i 6te izjivee6 pulnocene sex (nadqvam se de)
напълно съм съгласна ;]Първоначално написано от x3eme
хахахахахахаахПървоначално написано от girl_in_black
![]()
![]()
това ме разби напълно
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
И при мен е така.Скоро не съм опитвала,но и при мен имаше болка.С времето всичко ще се оправи.Не се притеснявай излишно![]()
x3eme колкото повече ти чета коментарите, толкова повече си мисля, че си момиче.... Момиче ли си ?Първоначално написано от x3eme
иначе по темата съм съгласна... + това за да изпиташ удоволствие от секса трябва да има страст, а при теб най вероятно тя е подтисната от срам или скованост... наистина с времето и опита всичко ще се промени![]()
Samе shit... different way
ne ne sum momi4e prosto qvno razbiram ot tiq ne6taПървоначално написано от get_high
![]()
Аз също бях така много време в началото и адската симулация беше просто... Ама и не само че казвах че съм свършила ми и охках и пъшках като луда... А това не е хубаво защото така той няма как да знае че не се справя добре да опита нещо различно...Първоначално написано от Adwokat
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
В началото не е изпитвах ниииииикакво удоволствие и се чувствах много идиотски. Всеки втори повтаряше колко е яко, как не издържа без секс и какви ли още не ала-бала, пък аз не изпитвах нищо кой знае какво. Но с времето всичко се промени. Явно 'опитът' си казва думата. Да знаеш какво как ти харесва, да не се притесняваш, да си спокоен и отдаден на момента. Така ще свикнеш, но затова трябва да минат още 5-6-7-8 пъти. ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
nqkoi momi4eta edva li 6e go napraqt 7,8 puti dokato im haresa.ako im e nekomfortno ot na4aloto i ne izpitat ne6to burzo burzo 6e zabraqt za analniq sexПървоначално написано от what3ver
tova e moe mnenie de
Еми много ясно че изпитвам...
Първоначално написано от sweetsunshine
и аз бях така в началото .... дори и сега има моменти в които не ми е приятно .. зависи дали го правиш с желание защото жените правят секс със мозъка си![]()
![]()
![]()
Ама тя не говори конректно за анален секс.Първоначално написано от x3eme
Аз разбрах, че има предвид 'нормален'.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от what3ver
moq gre6ka
obukral sum se mnoo seriozno
naistina e stavalo duma za normalniq sex ne za analen.ako moje mi iztrii predi6niq i sega6niq post
![]()
Първоначално написано от girl_in_black
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от Adwokat
Naliiitochno kato po filmite
:P
Първоначално написано от l0v3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
То не става само с ядене трябва и акъл
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
+1Първоначално написано от ubuntu
Моя постоянно ме питаше "Хубаво ли ти е ?" и аз "Да ,супер ,много даже " ,а всъщност направо ми беше тъпо ,че чак вдлъбнато и си казвах на ум "Айде свършвай по-бързо ,че ми омръзна вече ... ! " .... понякога съм избухвала в невероятен смях ,но ...така и не можех да му кажа защо и все си измислям някакви тъпи причини .Трябваше ми една година ,за да започна да изпитвам удоволствие от секса ....сега вече е много по-различно и някак с много повече желание![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Разбира се, че изпитвам и то голямо удоволствие. Но както и до сега споменаха опита, мястото, човека, ситуацията - всичко може да ти попречи да получиш удоволствие.
аз па четох че жената не може да изпита оргазъм без да си свие пръстите на краката! тъй че аз наблюдавам вече! не че требва с моя малък копърфийлд - направо прави чудеса и магииПървоначално написано от Luda_do_poluda
![]()