- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Aбитуриентски бални рокли:):)
И аз съм на това мнение,например ако имаш гадже всеки ден може да се с него,а бала ти е да си изкараш яко с класа и някакви странични хора пфф тъпо ми еПървоначално написано от tOniTyy
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И ти ли смяташ да си сама ?Първоначално написано от billytalent
Първоначално написано от Jesus
Така се очертава хаха
И аз не исках дама, само излишни разходи, ама най ме е яд че картата памет със снимки и т.н е преебаха :@ Може 1 кавалер да има 2 дами![]()
Пък и не съм бил в Карлово, а имам желание да ида![]()
Kavalera da e stranichen az sashto ne mislq dori, che e redno, no kavaler ot klasa ili ot vipuska e zadyljitelno. Ne minavate li vsichki kam restoranta, kak shte minesh sama? Ujas. Tova da si bez kavaler na bala e glupavo. Pyk i kavaler ne znachi cqla vecher zalepeni zaedno. Ama vseki si ima mnenie, de.
Защо сама, няма ли да има други момичета без кавалери? Не бих си помъкнала гадже на бала, пък за едното ходене до ресторанта винаги мога да хвана което и да е момче или момиче от класа - голяма работа.Първоначално написано от Nadelina
Gore dolu sashtoto kazah, samo deto nie v nashiq vipusk se razpredelihme vseki kavaler da ima dama - ot vipuska podchertavam. V nqkoi klasovete poveche sa momichetata, v drugi - momchetata. Imashe i nqkoi momcheta s po dve dami, no nqma nishto losho. Misalta mi beshe, che e glupavo da minesh sam.Първоначално написано от Sissy90
Да минеш сам е много голям кефКато видиш как някой фр от публиката почне да скандира за теб става егати якото да си чуваш само твоето име, как викат "смелчага, смелчага, ти си №1" и т.н. Ех спомени
![]()
Не прекалявайте с цитатите, максимум по 2-3!
Нямах предвид роклята на дамата да се съобразява с костюма на кавалера. Имах предвид, че и момичетата може би ги вълнува как ще изглеждат пред кавалера си
Аз пък предпочитам нещо по тялото...
Тия обръчи и големи рокли според мен носят дебеланите за да изглеждат по-стройни. Мой си вкус
Нещо готино по тялото по-цветно да отваря момичето с някоя цепка а-у е къде-къде по-секси, и ще действа по-завистливо на суъченичките ;д;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Според мен пък дебело момиче и рокля с обръч е много кофти комбинация![]()
Определено....Първоначално написано от billytalent
И аз ще съм,но не ми пука особено...пак ще си изкарам якоПървоначално написано от billytalent
Може някоя да не успее да мине през някоя вратаПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Имаш вкус и разбираш нещата.Браво!Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Въпреки че до моя бал има доста време,няма да мога да се сдържа и да не напиша нещо в темата.
Не искам да обидя някой,но наистина роклите с големите обръчи според мен не са мнохо хубави..Стават едни такива.. хм.. прекалено кичозни и изобщо не са ми от любимите.
Аз предпочитам някоя изчистена рокля.. като за предпочитане са дългите.Прекалено къси не харесвам.![]()
Честно да ви кажа.. от всичките тия изписани 20 страници,аз харесах само няколко моделчета,които се броят на пръстите на едната ми ръка.![]()
Успех,дами! :P ... и да намерите рокля каквато искате![]()
аз сигурно ще ходя до Асеновград, че в Бургас няма нищооо, 1 не мога да харесам![]()
Аз ходих и нищо не ми хареса остава да не успеят да ми ушият тази която искам и накрая отивам по кецове и нацепени дънки ли голаПървоначално написано от summergir1
![]()
Първоначално написано от billytalent
не се бях замисляла , че има такъв вариант да не си харесам, чувала съм че има много магазини... дано нещо да ми хареса
![]()
На мен мн ми се иска да ида с рокля и с кецовеПървоначално написано от billytalent
![]()
не за др просто така бих се чувствала най- добре.. няма да ме болят краката ;]] но имам ли избор.. ще бъда с токчета
А за роклите... май съм от малкото, който още не знаят какво искат. Харесала съм си 5 рокли, всяка мн различна от другата и не мога да реша.. Много е кофти, че баловете са само по веднъж
![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
И аз още не знам каква искам спокойно....Първоначално написано от n0va_s1m_tYk
![]()
Аз пред даскало ще съм с кубинки,защото така се нося и така се чувствам удобно...може за някой да е смешно с кецове или кубинки,но все пак всеки си преценява сам за себе си![]()
Ходи си,както ти е кеф и си се харесваш.Първоначално написано от billytalent