- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Хак за сайтове!Спешно!
Здравейте,
Трябва ми някаква програма или хак...с която като влизам в такива сайтове за отчитане примерно по една точка на ден..и не може повече за деня исакм да мога по повече!
Благодаря предварително!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So keep me hanging on
Hold me down and
Stop me when I fall
And love me when it makes no sense at all
Even when I'm wrong,
Keep me hanging on
Got me living in a strange world, strange world, strange world.
Ще те засекат.
Не си мисли, че можеш да изхитриш опитни програмисти ей-така.
ее нищо поне дайтее
So keep me hanging on
Hold me down and
Stop me when I fall
And love me when it makes no sense at all
Even when I'm wrong,
Keep me hanging on
Got me living in a strange world, strange world, strange world.
Ами ,зада трупаш повече точки принципно програма няма.Но с Proxy или с програмата Hide Ip Platinum можеш да си промениш ип-то и така се едно всеки път цъка друг човек. Но сайта трябва да не е български или да може да се вижда от чуждестранни ип-та![]()
e що не си натрупате точки в призе като можете
Само глупостинямате ли си пи*ки да си играете.Хората си играли да направят сайт от който да печелят те искали да го ХАКНАТ
и за целта пита в форум.
Мончо,не се прави на умен...вече има такава програма,която отчита всеки който ти влезе в профила да ти дава +1 независимо дали си гласувал...не мога да ви я дам,защото в друг форум ще трябва да я купя...
ПП - Казах на момчето да ви я продаде![]()
Нищо подобно не съм казал,просто няма смисъл да се мъчиш за нещо което вече го имаПървоначално написано от moncho
![]()
Офф в крайна сметка почти нищо ,което се прави в интернет не остава анонимно ,така че рано или късно някой ще гризне бана![]()
ДАНС вижда всичко...Един поздрав за този от данс,който сега чете това !Първоначално написано от NiKSaN4eToO
![]()
Ооо да ти сигурно си новия Кевин Митник.Първоначално написано от veselin5199
![]()