.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 119 от общо 119
    Две мнения по въпроса няма. без е по-хъбаво. Ако е било по лошо природата щеше да си измисли сама нещо като презерватив.

и на мен ми харесва много повече.. някакси гумата като, че ли ми притъпява усещанията.. пробвала съм 1-2 пъти, но не ми се рискува без презерватив ... По-натам ще си взема противозачатъчни и ще опитвам по-често

Щом си сигурна в човека, че е здрав и си взела съответните мерки - няма по хубаво нещо от секса на голо.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да вметна нещо. Снощи правихме секс с презерватив. някаква нова марка, български, дебел, като чувал. такъв секс не бях правила с месеци. Толкова освободена, толкова отдадена и ми беше толкова хубаво.....Е, не получих оргазъм, защото мъжа свърши бързо при вида на огромния ми кеф

Скоро и аз правих секс без презерватив,беше величествено...но имам един въпрос...тя се притесняваше от това дали съм свършил в нея,аз бях сигурен,че не...и на следващия ден рано сутринта и дойде...хора нали и дори да е капнала една мизерна капчица няма шанс тя да забременее...искам мнението на други,защото нали знаете,че човек като си набива филми е адски притеснен дори и да е сигурен в това което е направил.Благодаря!

Град
    Wonderland
    4 години без......не се тревожа,имам пълно доверие на гаджето.

Град
    Пловдив
    Почти винаги го правим без презарватив.. но не ми пречи и с презарватив.. имам доверие на приятеля си ..

ne e bremenna spoko

Цитирай Първоначално написано от Bikeboy
    Скоро и аз правих секс без презерватив,беше величествено...но имам един въпрос...тя се притесняваше от това дали съм свършил в нея,аз бях сигурен,че не...и на следващия ден рано сутринта и дойде...хора нали и дори да е капнала една мизерна капчица няма шанс тя да забременее...искам мнението на други,защото нали знаете,че човек като си набива филми е адски притеснен дори и да е сигурен в това което е направил.Благодаря!

Re: Секс без презерватив

Цитирай Първоначално написано от palavka89
    Колко от Вас са пробвали тази благинка..на мен много ми хареса..имам чувство че пениса е по твърд и по масивен...Споделете вашия опит?
    opredeleno 6te ti go spodelq osamoteni na nqkoq hija

Ne davam vseki da mi go pyha nagolo
    Цитирай Първоначално написано от FaFcHy
    Колко от Вас са пробвали тази благинка..на мен много ми хареса..имам чувство че пениса е по твърд и по масивен...Споделете вашия опит?

не даваш ама влезе ли ти няма да искаш да ти го извадят...не се съмнявай...-))

Ne davam vseki da mi go pyha nagolo
    Цитирай Първоначално написано от FaFcHy

Фен Аватара на Magician
    Град
    София

Без презерватив е много по-яко, така че един съвет от мен приятели: не използвайте презервативи!

Град
    В тъмното!

Цитирай Първоначално написано от Magician
    Без презерватив е много по-яко, така че един съвет от мен приятели: не използвайте презервативи!
    И затова такива като тебе пишат теми от рода на - Бременна ли съм...
    Възможно ли е да съм бременна... Дали ми има нещо...Пипнал ли съм някоя болест и още хиляди подобни
    Накъде върви светът - На Зле.....
    All under heaven........

Фен Аватара на Magician
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от BeHappYs
    Цитирай Първоначално написано от Magician
    И затова такива като тебе пишат теми от рода на - Бременна ли съм...
    Възможно ли е да съм бременна... Дали ми има нещо...Пипнал ли съм някоя болест и още хиляди подобни
    Накъде върви светът - На Зле.....
    Еми, който го е страх от мечки да не ходи в гората... Точно пък с презерватив само го мисля дали се е скъсал или не и куп други неща, които развалят цялото удоволствие от секса.

E wkraina smetka ima i protiwoza4ata4ni otnosno straha da ne zabremeneete :P

ами аз лично с моя приятел го правя без..така ни харева повече и си имаме пълно доверие..за сега (да чукна на дърво) не сме имали проблеми
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Taka e i nie mnogo vnimavame zasega..niamame problemi..bez kondom sexa e zapomnisht se..no e za momcheta koito kontrolirat izprazvaneto..ne e za malki momchenca koito se prazniat na pyrvata minuta..

мисля че сексът без презерватив е мн по-хубав от колкото с презерватив ...усещането е суперрр по яко но е важно много да се внимава за да не стане нещо невелано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си