- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив
Две мнения по въпроса няма. без е по-хъбаво. Ако е било по лошо природата щеше да си измисли сама нещо като презерватив.
и на мен ми харесва много повече.. някакси гумата като, че ли ми притъпява усещанията.. пробвала съм 1-2 пъти, но не ми се рискува без презерватив... По-натам ще си взема противозачатъчни и ще опитвам по-често
![]()
Щом си сигурна в човека, че е здрав и си взела съответните мерки - няма по хубаво нещо от секса на голо.
Да вметна нещо. Снощи правихме секс с презерватив. някаква нова марка, български, дебел, като чувал. такъв секс не бях правила с месеци. Толкова освободена, толкова отдадена и ми беше толкова хубаво.....Е, не получих оргазъм, защото мъжа свърши бързо при вида на огромния ми кеф![]()
Скоро и аз правих секс без презерватив,беше величествено...но имам един въпрос...тя се притесняваше от това дали съм свършил в нея,аз бях сигурен,че не...и на следващия ден рано сутринта и дойде...хора нали и дори да е капнала една мизерна капчица няма шанс тя да забременее...искам мнението на други,защото нали знаете,че човек като си набива филми е адски притеснен дори и да е сигурен в това което е направил.Благодаря!
4 години без......не се тревожа,имам пълно доверие на гаджето.
Почти винаги го правим без презарватив.. но не ми пречи и с презарватив..имам доверие на приятеля си ..
ne e bremenna spoko
Първоначално написано от Bikeboy
opredeleno 6te ti go spodelq osamoteni na nqkoq hijaПървоначално написано от palavka89
![]()
![]()
Ne davam vseki da mi go pyha nagoloПървоначално написано от FaFcHy
не даваш ама влезе ли ти няма да искаш да ти го извадят...не се съмнявай...-))
Първоначално написано от palavka89
Без презерватив е много по-яко, така че един съвет от мен приятели: не използвайте презервативи!![]()
И затова такива като тебе пишат теми от рода на - Бременна ли съм...Първоначално написано от Magician
Възможно ли е да съм бременна... Дали ми има нещо...Пипнал ли съм някоя болест и още хиляди подобни![]()
Накъде върви светът - На Зле.....
All under heaven........
Еми, който го е страх от мечки да не ходи в гората... Точно пък с презерватив само го мисля дали се е скъсал или не и куп други неща, които развалят цялото удоволствие от секса.Първоначално написано от BeHappYs
E wkraina smetka ima i protiwoza4ata4niotnosno straha da ne zabremeneete :P
ами аз лично с моя приятел го правя без..така ни харева повече и си имаме пълно доверие..за сега (да чукна на дърво) не сме имали проблеми
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Taka e i nie mnogo vnimavame zasega..niamame problemi..bez kondom sexa e zapomnisht se..no e za momcheta koito kontrolirat izprazvaneto..ne e za malki momchenca koito se prazniat na pyrvata minuta..
мисля че сексът без презерватив е мн по-хубав от колкото с презерватив ...усещането е суперрр по яко но е важно много да се внимава за да не стане нещо невелано