- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам Списания , статий и плакати !
Добрем...
само можеш ли да ми кажеш какво е статий?![]()
I'm yours.
иии тука да пиша - искам плакат на Cradle Of Filth ако имаш.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
m ako ima6 na justin ili po stari broeve na nemsko bravo i popcorn i nqkoi drugi tineidjarski spianiq mi pi6i na skype: mar1e74e7o123 ili LS teem broblem
аз си взех мн готини плакати от http://www.posterstore.bg
Купувам ВСИЧКО свързано с Майкъл Джексън!!!![]()
ВСИЧКООО..!!!
![]()
![]()
zdrasti mnogo 6te sam ti blagodarna prez noemvri 2009 sa pusnali specialen broi na bravo samo za Twilight i iskam da popitam dali spisaniqta gi dava6 zaedno s plakatiteako gi dava6 zaedno s plakatite i ako go ima6 tozi broi 6te go vzemaa
ako iska6 moje da mi pi6e6 na skype : betata0120 ili napravo na tozi forum
![]()
Виждам, че имаш много списания, плакати... Искам да те питам, поне нещо азиатско в тях да си срещнала? Плакат на актьор/сериал група/певец/модел корейски или японски? Само да е дръпнато пък.. xD Щом имаш и Popcorn трябва да си срещнала.. Ако имаш, и всичките си спестявания бих дала.. Всичко ще ти изкупя що е азиатскоАко имаш нещо такова скайп - neshy_si_i но ми кажи, че си ти. ^^
Ami az iam nqkvi mai korejski grupi ako o6te ti trqbvat
Амм извинете аз търся плакати на 30 ... еминем е Бийбър
на Гага имаш ли?![]()
Имаш ли плакати на азиатски групи? (японски/корейски) ?? Изобщо нещо азиатско?
Az imam ako o6te ti trqbvat
може ли да си поръчам списание БРАВО... от 1 брой до 12 тази година..
колко ще ми струва??
пиши ли лс![]()
търся плакати и картички от Немските списания ( bravo , popcorn ) понеже не влизам често тук търсете ме на скаrп niki_kiki50
Трябва ми първи брой на списание браво + плаката на еминем ако го имаш намери ме на скайп sunriise_954 за да се разбереме за доставка и цена) цената няма значение
Благодаря предварително
Imash lii sluchaino plakatii na One direction ii kolko struwat ewentualno ? Blagodarq predwaritelno
ima6 li plakati na One Direction i ako ima6 kolko struvat![]()
imash li broq na bravo 23/2009?? molq te speshno mi trqbwa
имам плакат на Girls Generation видях по нагоре че търсят нещо азиатско ако го искат ето и скайпа ми
fan_to_harry
хееей, може ли да ми пишеш на лично или във форума относно плакатите на Fall out boy ^^
Последно редактирано от metalBFMV : 11-27-2013 на 15:45