- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Омекна и не стана работата?
значи точно преди да и го вкарам нали да си сложа презарватива но явно някои тъп модел на sportex и тесничък и нали натискам и до като го сложа той ми омекна и много не стана работата даите някои съвет ?
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Даи и тя да ти го сложи може и да се получи![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
е то нали като е тесничък и тя като го сложи май пак ще е така?
ми вземи си някой по широчък тогава и тя нека да масажира малкия дивак докато го слагаш![]()
а така!истината болиПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Ами нормално е, когато е малък презерватива да ти спадне о него, защото предполагам чувството е неприятно. Но няма какво друго да направиш, освен да си вземеш по-голям модел презерватив.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
za tebe puk seki se hvaliПървоначално написано от xplay
![]()
Probvai s nqkoi po-shirok i tunuk kondom.
Eating isn't cheating - Arnold
не се хваля бе казвам че като е малко тесничък до акто го сложа и хуя ми омеква е да знам 4е не е трудно да си зема някои по голям или др модел но предложете няккой плсПървоначално написано от xplay
Можеш да си вземеш по малак и твърд пенис дето не омеква и да не сменяш презервативите
Ако мацката е симпатична мога да ти дам да пробваш с моя![]()
пробвай да шмъркаш, че явно венозното не ти действа добре.
Войни на Тангра
spoko pi4 te govorat taka za6toto prosto ne im se e slu4valo>Prosto si zemi durex vij tam si izberi no pri durex ako moje6 da si go sloji6 nqma da ima6 problem
Vitalis Extra large![]()
ок мерси многоПървоначално написано от genatab