Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
Цитирай Първоначално написано от assd
който кара със зимни е балък, истинските про-та карат с летни целогодишно, така и аз, досега нищо ми няма карал съм и на магистралата за плевен със 140-150 на снего-лед (само на витиня и виадуктите намалявах че си е страшничко да паднеш от моста)
След тези думи ми е ясно що за "шофьор си".
Гумите са нещо много важно за една кола!
Знаем за форумните герои, които карат с летни и нямат проблеми. Ясно ми е, че и сигурно ще изникне още някой "професионален шофьор", каращ с летни гуми и ще започне да те защитава. Или никога не си се качвал на кола, или никога не си карал със зимни, за да говориш подобни глупости. (Меко казано.)
Най-малкото се надявам да знаеш разликата между летните и зимните гуми? Всички знаем подобните "пичове" как свършват, но лошото е, че много често и невинни хора си отиват с тях.
Бива да се правите на готини, но каква е тая мания във всички форуми всеки да пише как карал със летни гуми и през зимата, и нямал проблеми, било едно и също?
знам аз как се кара със зимни, на гаджето ми колата е със зимни ама е разбираемо защото е жена. като вземеш в предвид че баща ми е професионален шофьор от 30 години и ме е научил да карам кола още преди да си сядала на седлаката зад волана от интерес, представи си дали мога да карам или не... а зимните са много по-зле като е мокро заради ламелите и колата се хлъзга много повече, зиманата гума е само ако има сняг по пътя! а в града снега се чисти и остава киша или вода, прави си изводите дали си струва да дам 1000 лева за зимни гуми (щото не са ми 14ки, а нископрофилни 15ки) като карам предимно градско, и един два пъти извън града зимата. ама и там колата мога да я владея без грешка! да чукам на дърво
лек ден