- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как става?
имате ли си на идея как се маха петно от мазно от дънки( страх ме е ако му сложа някакъв препарат да не избледнее мястото. Дънките са ми чисто нови - за първи път ги обличам и една сервитиорка калпава ме поля
((
Predi baba vika6e 4e o6te dokato ne e zasahnalo trqbvalo da se rasi sol otgore.Nz kolko e vqrno ako iska6 probvay za6toto dokolkoto zn mazno ne se maha.
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Ами аз веднъж си махнах едно петно със препарата,с който мием чиниите и стана,също съм чувала че с паста за зъби ставало..
Да,но солта трябва да се сложи веднага...все пак пробвайПървоначално написано от yozito
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
С Вениш номера мисля , че трябва да станеПри мен проблеми от него не е имало и повечето неща ги чисти
Иначе солта помага , но ако се използва минута след като е накапано , а сега не вярвам да стане , ако ще цял пакет сол да се изсипе отгоре
![]()
Маха се и без някакви специални нужди.
Fighting for nothing is what you're born for.
принципно като си накапеш някоя дреха с мазно се слага сол за да попие от мазнината. иначе за да го изпереш, го намазваш с разлигавен сапун, оставяш малко време и после изпираш нормално. веднъж баба ми ми спаси така една накапана с дюнер блуза.
Welcome to the end of the thought process.
пери си ги както обикновено и ще се махне. При мен така става. Споко
OXYCLEANER...
![]()
![]()
.. каква тема само..-с коя паста да си измия зъбите с "блен-а-мед" или с "колгейт"
![]()
а по темата сериозно казвали са ми, че става със сол пък и съм пробвала, а ако не ги изпери с "вениш"![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Ауе!Първоначално написано от hild
П.П. За протокола - мазнините се разтварят И В бензин!
Don't tell me what I can or can't do !
С вениш или с веропомагат
п.с. има вениш за цвето и за бяло пранне ..внимаваи какъв ще си купиш защото дънките може да ти избелднеят и да остане грозно петно
IskaM v IbizZza
Vanish,абсолютно всички петна се махат с него
Друг съвет,още в момента,който петното е станало,веднага насипваш със обикновена домакинска сол,ама хубаво го покриваш и тя върши чудеса ,след това няма и следа от него.Но ако петното е престояло само Вениш може да ти помогне.Нтъркай хубаво със сапун и после натъркай с Вениш,изчакай 10 часа ,така де една нощ и след това изплакни.
мерси ви много аз прах прах с веро аама пак остана мъничко. Който незнае за петното няма и да предположи, но аз знам и ми се струва че още е тамта утре ще си купя един вениш и ще пробвам с него