- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нещо не е наред
(темата не е много на място, но незнаех къде да я сложа)та наскоро имаше тема, за "младежта" как млади хора (в това число и мен) говорят как младежта в днешно време е западнала и това е,че няма кво да се направи по въпроса. Е да ма, не. Ние сме тези, които са бъдещето поколение. Ние определяме съдбите си и ние градим бъдещия свят. Спорим как някаква току що потекла к...а си слагала голи снимки - защо да съдим по нея всички. Половината народ отива се ебе, щот го прасва хормона и кръвта му кипи, ще изкуфее. После кво - теми от сорта "нА 14 СЪМ изневерих на гаджето си и забременях - помощ давам секс за пари за аборт". С обсъждане тука нищо не правим, освен да почваме безсмислени спорове. Знам добре, че във форума има хора от 11 до над 30 годишни, като почти всички за много свестни, но ае спрете негативното мислене бе хора. Света няма да се промени, на хората им се живее. Системата си те принуждава. навсякъде реклами на бельо, магазини за секс на всеки ъгъл, изразът Just a click away отнасящ се за интернета, младите нацвъкани отсякъде лигли, подражаващи на своите идоли - попфолк-певиците - това е 21 век за нашата младеж и промяна няма. Не се и надявайте.
Нашето поколение с бързи темпове се променя - за добро или лошо.
Но това е главно защото родителите не обръщат никакво внимание, защото са ТВърде заети да работят по цял ден, за да осигурят лукс на децата си. И аз съм така, не по различно от сигурно половината от вас. Ей я малка ми братовчедка, 8 годишна, но от 6 някъде гледа бабешките сапунки, има чантичка с гримове, слуша чалга и попфолк (не си правете грешни впечатления, че съм твърдо против тези типове музика, само дето децата използват певиците за подръжание.) От всичките филми ценностната система е объркана абе мазало става, но вие само можете да си живеете като нормални хора и някоооои ден, след много години да се радвате на децата си и да ги възпитавате с добро
бе омръзна ми да пиша![]()
ае чакам отговори, за да продължим темата
![]()
![]()