- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нещо не е наред
1-во съгласен съм със "дрогата" или nejnaDROGA (еее писна ми да сменям постоянно езиците) но наистина казва неща който днешното поколение едва ли ще иска да прави. Всеки е на принципа "Каквото ще да става нищо не ме ебава" и накрая не че ви ебава ами направо ви преебава( И аз съм си казвал така но по едно време просто се осъзнавам че това не е правилното). Наистина няма как да не ти писне да отговаряш на едни и същи теми, и даже тази тема има неща който тука са казвани безброй пъти.
2-ро мойте родители никога не са спирали да ми говорят за живота за това кое е ДОБРО и кое е ЛОШО за това ДА и това НЕ. Чак сега осъзнавам какво са искали да ми кажат и не съжелявам че са ме наказвали някой път и че са ми се карали просто всичко е било за добро. Ако някой от тези малките чете сега тука надявам се просто нещо вътре в него да му прошепне и да си помисли " Това което правя не е правилно" Но кого ли заблуждавам всичко ще продължи да бъде както си е било и да върви още към по зле. Ние нищо не можем да направим за тези който са избрали грешния път но поне нашите деца можем да възпитаме по правилния начин. Като им даваме за пример такива заспали курви като тези които познаваме и които са пропаднали и да им казваме това НЕ това ДА.
Айде успех на тази която утре ще пусне тема "Доеба ми се ама съм на 15 дали да го правя" От сега казвам малки сте още и щом питат във форум значи не са готови и НЕ трябва да го правят.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!