- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пробвали сте секс на ........
Един бърз въпрос ...Пробвали сте секс... На : Работното място в Училището![]()
![]()
![]()
Да на предишното си работно място. Често оставах до късно на работа и моята ми носеше храна.
Кофти идея. Освен ако не търсиш само тръпката
Правил съм в работното си место по време на работа с гаджето в съблекалнята...и най гадно като доди другата смяна и искат да се преоблекат за да започнат работа, а ни все още сме там![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
не,но се надявам да го направя скоро
woowПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Във ресторант...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
несъмм но ми се иска в даскало ще има тръпка и ще е fun
LIVERPOOL FOREVER !!!
често на работното ми място![]()
Първоначално написано от Beleth
На неговото работно място доста пъти :P
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
преди докато учех съм пробвал в училище но не се получи
може би защото бях и по малък а може би и защото дойдоха други хора
Моето работно място е в училище......абсурд. той мъжа не е виждал работното ми място отвътре дето се вика.няма работа там и не го ща. Отивам на работа, върша си я и си отивам. къде да правя секс? В мизерните тоалетни, в кабинетите, които са срещу дирекцията или в учителската стая при положение, че колегите ми са 45+
толко ли сте загорели,че не можете да изчакате да се приберете...?![]()
koi e kazal 4e trqbva s kolegite s ida pravish neshtoПървоначално написано от krem4et0
ima tolkova mnogo uchenici
![]()
понякога желанието е толкова голямо че не можеш да чакаш да се приберешПървоначално написано от nymphadora
![]()
Не с колегите! А просто винаги в учителската имам колеги(по-точно колежки), които са на годините на майка ми!
Имам си гадже за тая работа, а и не съм педофил, че да спя с 15-16-17 годишни момченца!
П.С.Преди време ми беше мерак в първа аудитория на Ректората.....Ама със студентските години и това мина!