- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- МОЛИВ ЗА ОЧИ
Дам същият.Много съм си доволна от него,с какви ли не съм била на Avon,сякъкви но този е върхаПървоначално написано от safetyMode
![]()
+1111Първоначално написано от pussycatdolls
BROOKLIN супер доволна съм от него
"Колкото повече, толкова повече..!"
"Golden Rose" и "BROOKLIN"
Golden Rose не се размазва но не черни много и трябва да повтаряш, повтаряш..., а BROOKLIN стои супер, но като мине малко време и ми се насълзяват очите и се размазва жестоко и се трия постоянно![]()
Сутрин въобще не виждам кой нацелвам![]()
Golden Rose -- страхотни са !!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Golden Rose е мноо хубава![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Аvon
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
На AVON, ама вече рядко си слагам.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Габрини. Не се размазва, не изчезва, не е скъп!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
MaxFactor, цялата ми декоративна козметика е на тази марка. Доволна съм и т.н.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
и аз..ама като си сложа по хубаво и ми замъглява погледаПървоначално написано от hahxa
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от pussycatdolls
Rullzzzzzzzzz![]()
![]()
![]()
Стана 2 години само такъв използвам .. другите са ми много твърди или цвта не ми харесва
![]()
ползвала съм всички за които можеш да се сетиш и от никой не бях доволна. работата ми е такава, че се налага да бъда по 10 часа в денонощието с грим, и никой не издържаше достатъчно дълго - или се размазваше като отиваше повече във външната или повече във вътрешната част на окото, или се посипваше под формата на прах точно под очите... абе ужасспрях да ползвам и съм си много по-добре, една хубава спирала и един ефектен фон дьо тен - това е без което не мога на лицето. останалото не ме блазни
с една дума -залагам на по-естествения тип грим - не на рисуването
на Ейвън
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Манхатън...направо е жесток...единствения досега,който се нанася много плътно и от раз,а и седи много време.
Моя е водоустойчив на Seventeen зелен(тъмно) и е с блестящи частици(в смисъл блести златисто,но не натрапчиво а съвсем леко).Даже и с вода го трия адски трудно и ако се къпя и съм забравила да го истрия след това едва се маха![]()
Препоръчвам го горещо на всичко!
И ми е много странно как може да използвате тези боклуци Голдън Роуз?!Едно,че опаковките им са копиранирешихме да се погаврим и да разгледаме сайта на Голдън-чо и фдт-опаковка като Dream mousse matte на Maybelline New York направооооо голям смях,големи копирни машини..трябва да ги съдят,че им отнемат идеите за кутиика/тубичка за фдт и гланц
![]()
Определено BROOKLIN![]()
![]()
![]()
И аз и съм супер доволнаПървоначално написано от avrrora
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
черен на AVON, много е мек и наситен. има и един сив, който стои супер яко на очертано око![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
Golden rose - и триста пъти да си сложа пак не рисува
Impala - слаба работа
Brooklin - хубаво рисува черното е супер ама след 1 час и е под цялото ми око...не знам вече..постоянно си го махам от окото.. ;[..за ся не съм намерила хубав..![]()