- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първи път в тоалетна...без презерватие...ужасната болка...
ee kak da ti pomognem.. 6te ti mineПървоначално написано от jestokataa
![]()
Ми как няма да ни хруПне,че си измисляш,като толкова нелепи неща си написала..(и явно си направила).
По-добър съвет от това да те оплюем не бихме могли да ти дадем,повярвай![]()
ти да не си лудПървоначално написано от galu6a
![]()
Че кое му беше грубото?Първоначално написано от ViolentSaint
![]()
По принцип след 2-3 път болката изчезва и остава само удоволствиетоНяма страшно всеки е минал по този път не си единствената
![]()
Болката няма да е вечна. Ще мине, следващия път се предпазвайте, за да не пускаш тема "има ли вероятност да съм бременна".
Офф:Сега,че си тъпичка,съгласна съм.Как ще ти хрумне да го направиш и то за първи път в някоя умирисана тоалетна.Без значение колко си била възбудена![]()
Сега по темата:Нормално е да те е боляло,щом като ти е за първи път.Все още си "тясна" там долу.Следващите няколко пъти също е възможно да те понаболява,ноооо после ще има само удоволствие.А даааааа,и спри да правиш секс по кенефите!
Може ли да изкажа мнение ?
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Може да прозвучи леко невъзпитано това, което ще кажа, но поне ще стане ясно моето мнение. КЕНЕФА НЕ Е МЯСТО ЗА ЕБАНЕ, НИТО ЗА СВИРКИ НИТО ЗА НИКАКЪВ ВИД СЕКСУАЛНО УДОВОЛСТВИЕ (освен собственоръчното)Кенефът е място да се изпикаеш и да се изсереш, а не да се ебеш
![]()
Тряя да напраим гласуванеПървоначално написано от CanyH
Абеее какво ми се правите на супер културните. Какво като го е направила в тоалетната? Това си е техен избор! Защо всички трябва да го правят по трандиционния начин на легло в мисионерска поза? Тук е било спонтанно, а не уреден ден и час едва ли не![]()
Първоначално написано от hottie
много съм съгласна с тебб това че са го правили в тоалетната незнчи нищо всеки си избира мястото щеше ли да ви е приятно ако ви убиждаха по тоя гаден начин? ми май не ама някои пат помислете
Обичам Андриан
....колкото и да не сме културни и да се правим на интересни и да даваме акъл и да сме прости - това с тоалетната...просто си е малоумщина![]()
+1 а и нестига , че не е хигеанично ,а и една ли е било удобно и при тва да мирише хуавоПървоначално написано от Punisherrr
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Се едно да ядеш в кенефа или да сереш в хладилника....
--------------
Няма значение. Момичето пита нещо конкретно, не ви пита за мнение дали е постъпива глупаво, че го е направила в тоалетна
Знате ли колко ЛС-та получавам седмично от съфорумци, които ме питат нещо лично, защото ги е страх да си отворят темичка тук заради нападките? Много! Аз нямам нищо против да отговарям, но ми става тъпо, че има толкова злоба. И аз си изпускам нервите, но като цяло гледам да се съобразявам и ако преувелича се извинявам.
Направи си форум тогава.
--------------
Защо да си направя форум? Все тая дали ще се злобее тук или на друго място,в се едни и същи хора. Просто поуспокойте топката.
ам чи ако продалжите без презарвативи у кенефите, ща я були![]()
NoU S1M BeSnA, MA Sum prostiTUTKA!
Много глупаво, че си го правила там първият път. За нататък вече може да го правите там ако няма къде другаде . . ама за първи път.Гадничко е.Не че си проста и не знам си каква.А и мен много много ме болеше първият път, ужасно много.Така, че спокойно.Вторият път не ме болеше, но не ми беше хубаво, третия и след това вече беше страхотноУспех!
А за презерватива - ползвайте, за да не стане глупост - я бебе, я болест![]()
mersi mnogy na tezi koito naistina mi pomognaha sega sam naistina po spokoina..a pak za tezi koito mi se praat na interesni nqma da se svar6at pone se vijte ot strani kolko samy ste neinteresni da ne se izrazq i po zle typo e tfa deto go prafite no wa6a si rabota
![]()
![]()
Понякога шепна, когато заспивам...
Понякога чувствам, когато изстивам...
Понякога плача, когато ми викаш...
Понякога мразя, когато ми липсваш...
..когато ми липсваш....
И на теб няма да ти навреди да се погледнеш отстрани и да се замислиш какви глупости вършиш...Първоначално написано от jestokataa
И човек,който пише по тоя начин,не ползва презерватив и прави секс за първи път в тоалетна,а после пита по форуми... ми казва,че е тъпо да коментирам...е...прощаай тогава.
![]()
Е поне ще го запомниш в кенефа![]()
....защо не мислите като правите нещо бе....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
yepПървоначално написано от x3eme
![]()
Що бе - к'во не те кефи в тоалетната - тясно, свежо(ако има ромат.) и лесно за проветряване място![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()