.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63

Re: първи път в тоалетна...без презерватие...ужасната болка.

Цитирай Първоначално написано от jestokataa
    На нова година с гаджето ми го направихме за първи път но в една тоалетна без презерватив и болеше прекалено много от началото до края дали ще е така и през следващите пъти???Защото много приятелки са ми казвали че ги боли много малко пък и такива клипове съм гледала знам че при всички е различно но...преди това мн пъти са ми пъхали пръст и то не един... и дали мойе това да ми е навредило по някакв начин...пък не искам да ходя на гинеколог..[горките хора работят там където другите се забавляват ] helP mE Plss защото се чъвствам някак много кофти с гаджето ми...
    ee kak da ti pomognem.. 6te ti mine

Супер фен Аватара на galu6a
    споко по принцип при почти всички е така

Супер фен
    Ми как няма да ни хруПне,че си измисляш,като толкова нелепи неща си написала..(и явно си направила).
    По-добър съвет от това да те оплюем не бихме могли да ти дадем,повярвай

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    споко по принцип при почти всички е така
    ти да не си луд

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от ViolentSaint
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Тва да се ебеш в кенефа за мен е най-долната и мизерна работа...и показва колко струва човека..жалка история
    Много груба брее ... тц тц недей така. Нали знаеш разни хора разни идеали
    Че кое му беше грубото?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    По принцип след 2-3 път болката изчезва и остава само удоволствието Няма страшно всеки е минал по този път не си единствената

hottie
    Guest
    Болката няма да е вечна. Ще мине, следващия път се предпазвайте, за да не пускаш тема "има ли вероятност да съм бременна".

Голям фен
    Офф:Сега,че си тъпичка,съгласна съм.Как ще ти хрумне да го направиш и то за първи път в някоя умирисана тоалетна.Без значение колко си била възбудена
    Сега по темата:Нормално е да те е боляло,щом като ти е за първи път.Все още си "тясна" там долу.Следващите няколко пъти също е възможно да те понаболява,ноооо после ще има само удоволствие.А даааааа,и спри да правиш секс по кенефите!

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Може ли да изкажа мнение ?

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Може да прозвучи леко невъзпитано това, което ще кажа, но поне ще стане ясно моето мнение. КЕНЕФА НЕ Е МЯСТО ЗА ЕБАНЕ, НИТО ЗА СВИРКИ НИТО ЗА НИКАКЪВ ВИД СЕКСУАЛНО УДОВОЛСТВИЕ (освен собственоръчното) Кенефът е място да се изпикаеш и да се изсереш, а не да се ебеш

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от CanyH
    Може ли да изкажа мнение ?
    Тряя да напраим гласуване

hottie
    Guest
    Абеее какво ми се правите на супер културните. Какво като го е направила в тоалетната? Това си е техен избор! Защо всички трябва да го правят по трандиционния начин на легло в мисионерска поза? Тук е било спонтанно, а не уреден ден и час едва ли не

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Абеее какво ми се правите на супер културните. Какво като го е направила в тоалетната? Това си е техен избор! Защо всички трябва да го правят по трандиционния начин на легло в мисионерска поза? Тук е било спонтанно, а не уреден ден и час едва ли не

много съм съгласна с тебб това че са го правили в тоалетната незнчи нищо всеки си избира мястото щеше ли да ви е приятно ако ви убиждаха по тоя гаден начин? ми май не ама някои пат помислете
    Обичам Андриан

Супер фен
    ....колкото и да не сме културни и да се правим на интересни и да даваме акъл и да сме прости - това с тоалетната...просто си е малоумщина

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    ....колкото и да не сме културни и да се правим на интересни и да даваме акъл и да сме прости - това с тоалетната...просто си е малоумщина
    +1 а и нестига , че не е хигеанично ,а и една ли е било удобно и при тва да мирише хуаво
    Bring it on baby.. I taste good!

Град
    София
    Се едно да ядеш в кенефа или да сереш в хладилника....

--------------

hottie
    Guest
    Няма значение. Момичето пита нещо конкретно, не ви пита за мнение дали е постъпива глупаво, че го е направила в тоалетна

Знате ли колко ЛС-та получавам седмично от съфорумци, които ме питат нещо лично, защото ги е страх да си отворят темичка тук заради нападките? Много! Аз нямам нищо против да отговарям, но ми става тъпо, че има толкова злоба. И аз си изпускам нервите, но като цяло гледам да се съобразявам и ако преувелича се извинявам.

Град
    София
    Направи си форум тогава.

--------------

hottie
    Guest
    Защо да си направя форум? Все тая дали ще се злобее тук или на друго място,в се едни и същи хора. Просто поуспокойте топката.

ам чи ако продалжите без презарвативи у кенефите, ща я були
    NoU S1M BeSnA, MA Sum prostiTUTKA!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Много глупаво, че си го правила там първият път. За нататък вече може да го правите там ако няма къде другаде . . ама за първи път.Гадничко е.Не че си проста и не знам си каква.А и мен много много ме болеше първият път, ужасно много.Така, че спокойно.Вторият път не ме болеше, но не ми беше хубаво, третия и след това вече беше страхотно Успех!
    А за презерватива - ползвайте, за да не стане глупост - я бебе, я болест

mersi mnogy na tezi koito naistina mi pomognaha sega sam naistina po spokoina.. a pak za tezi koito mi se praat na interesni nqma da se svar6at pone se vijte ot strani kolko samy ste neinteresni da ne se izrazq i po zle typo e tfa deto go prafite no wa6a si rabota
    Понякога шепна, когато заспивам...
    Понякога чувствам, когато изстивам...
    Понякога плача, когато ми викаш...
    Понякога мразя, когато ми липсваш...
    ..когато ми липсваш....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от jestokataa
    mersi mnogy na tezi koito naistina mi pomognaha sega sam naistina po spokoina.. a pak za tezi koito mi se praat na interesni nqma da se svar6at pone se vijte ot strani kolko samy ste neinteresni da ne se izrazq i po zle typo e tfa deto go prafite no wa6a si rabota
    И на теб няма да ти навреди да се погледнеш отстрани и да се замислиш какви глупости вършиш...
    И човек,който пише по тоя начин,не ползва презерватив и прави секс за първи път в тоалетна,а после пита по форуми... ми казва,че е тъпо да коментирам... е...прощаай тогава.

Град
    Варна
    Е поне ще го запомниш в кенефа ....защо не мислите като правите нещо бе....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    няма от какво да се притесняваш и не може да ти навреди това
    yep

Що бе - к'во не те кефи в тоалетната - тясно, свежо(ако има ромат.) и лесно за проветряване място
    ~ EviL DeViL ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си