- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СКЪСАН ПРЕЗЕРВАТИВ ?!?!?!?
Теб май чуждото нещастие те забавлява, а ?Първоначално написано от EeeBobii
![]()
На всеки може да се случи това,по-добре не се подигравайте,защото следващата подобна тема може да е ваша.
Да, ТОЧНО ТАКА!!!
Че има опасност,има,ама ние за кво сме ти...взела е хапче,кат напраите теста шще видите..не съм Нострадамус ср..
опасност винаги има..без значение 30 лева или 50 е хапчето
кажи и да си направи един тест за бременостс до 8,9 дни и тогава ще знаеш със сигурност дали е сранал гафа
Ако хапчето е ЕСКАПЕЛЕ, няма страшно.. и разбира се ако го е испила до 48ч след половия акт.. но ти бъди на щрек - от момиче може да се учаква всичко.. туку виж не го е глътнала и след 8-9 месеца да ти викат 'Тате'![]()
СЪВЕТ: не прекалявайте с ЕСПАПЕЛЕ, има странични ефекти. Успех!
В суxа пyтка, KУP не влиза!
хапчето е същото и го изпи има-няма 30 минути след половия акт !!!Първоначално написано от bebeshok
е и аз както някой др хора дето са писали коментари предполагам че хапчето ще се погрижи за всичко![]()
![]()
Хапчето ще свърши работа ако е взето навреме, а презерватива се къса ако е лошо поставен.
4akaite ako kondoma e bil kitaiski q proverete i hap4eto da ne e bilo ot kitai 6toto lo6o![]()
нищо чудно на гърба ми да пише
MADE IN CHINA!
д**а китайците!
Успокой се..дано вс да се оправи![]()
Те китайците за тва са толко многоПървоначално написано от VHack
![]()
Нека на 14-ти Януари приятелката ти направи тест и тогава ще се види
Иначе няма нищо сигурно в света,така че и 10 хапчета ЕСКАПЕЛ да изпие не се знае дали ще я предпазят![]()
A za6to ne go izvadi po-rano?! I ne nabludavate prezervativa?!
да те пък точно през 3 минути ще го гледат ... кой ти мисли за презарватива,когато му е хубавоПървоначално написано от LadyDy
![]()