.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Някой изобщо свързва ли се с 123

на Вивател От 2 дена никакви ги няма...дори не мога да си проверя сметката
    Фалираха ли тия...кво става?/?

Мега фен
    123 e Глобул...

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    123 e Глобул...
    На вивател също центъра за обслужване на клиенти е на номер 123.
    Но не мога да се свържа...баси...
    Дава ми някаква музика и после...номерът не отговаря,никакви новини и обяснения не видях в нета

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    A защо не пробваш да си провериш сметката през сайта на Вивател или просто отиди в офиса им и питай

За пояснение на незапознатите
    1111 - Мтел
    123 - Вивател
    123(да, знам, че е същия като горния) - Глобул.
    Вивател открай време са така. Мъжо като работеше с Вивател, що клиенти идваха да се оплакват, че не могат да се свържат по 15 минути с оператор и се отказвали. Той самият като правеше договор и се обаждаше да потвърждава транзакциите, трябваше да чака и той по 20 минути, дето е от хората, правещи договорите към БТК и Вивател... какво остава за частният плащач.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    087 123

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Хмм ... аз нямам проблем със свързването с Вивател... не знам защо при теб е така, но предполагам, че е някаква грешка и скоро ще се оправи
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Аааа...и аз сега се свързах най-накрая.
    Според мен е недопустимо такива гафове и то на обикновенния операторски номер...
    Някой знае ли дали може да се деактивира услугата фаворити???

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Аааа...и аз сега се свързах най-накрая.
    Според мен е недопустимо такива гафове и то на обикновенния операторски номер...
    Някой знае ли дали може да се деактивира услугата фаворити???
    Недопустимо е, да. Но както ти обясних - не си само ти с този проблем.
    А услугата мисля, че може да се деактивира.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Асеновград, България
    Сексита и мен често ми прави такива гафове. Недопустимо е меко казано. На мен понянкога ми реже за часове тоя номер, не ме допуска до гласовата поща, чакал съм по 15 минути да ми вдигне оператор. Отвратителна им е поддръжката.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    123 e Глобул...
    На вивател също центъра за обслужване на клиенти е на номер 123.
    Но не мога да се свържа...баси...
    Дава ми някаква музика и после...номерът не отговаря,никакви новини и обяснения не видях в нета
    Да,наистина е така много трудно се свързах и аз бъди по настоятелна и ще стане

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Абе, моля ви се, тея от вивател се държат просто безобразно..
    И аз 2-3 пъти съм чакала някой от операторите да благоволи да вдигне.. кво правят тея хора там, че не вдигат? Оргии ли си спретват ?
    Повече не се наемам да звъня и да чакам като куче 15-20 мин ... Каквото ме интересува - или в сайта, или в някой от офисите им..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

БТК и "Вивател" замлъкнаха. Почти е невъзможно свързването с колцентровете на двата оператора, оплакаха се абонати. Ако позвънят на служебен номер 123, клиентите на "Вивател" чакат поне 20 минути, за да се свържат с оператор. И това е в случай, че имате късмет, разказаха пострадали. Още преди месец ръководството на кол-центъра решило да уволни накуп около 40 служители. Сега недостигът на персонал се отразява на качеството на работата. При възникнал проблем за абонатите е мисия невъзможна да получат помощ. Единствено на номер 123 е възможно да се активира услугата "Фаворити", която дава възможност за получаване на 1000 безплатни минути към 5 номера от мрежата на оператора. След като с дни обаче никой не отговаря на повикванията, разговорите към тези номера се тарифират на високите цени. Така клиентите са ощетени.
    Проблемът не е от вчера, така е от поне месец, разказаха абонати на "Вивател". Според тях свързването със 123 е било затруднено през целия август. От оператора обясниха това с отпуските на персонала и оптимизации в ръководената от директора Бернар Москени компания. Същото е положението и с кол-центъра на фиксирания оператор 0800 100. На него също се чака дълго, за да се включи оператор. Сайтът на двете компании дълго време беше недостъпен за клиентите. Причината е оптимизация, обясниха от дружеството.

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Като цяло подчертава колко е пропаднала държавата ни

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Оргии ли си спретват ?
    Представи си

Само глупости говорите... много са си точни... аз когато и да им звъна или на оператор да си проверя сметката или за нещо друго... винаги вдигат...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Само глупости говорите... много са си точни... аз когато и да им звъна или на оператор да си проверя сметката или за нещо друго... винаги вдигат...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си