- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нормално ли е пениса ми да е 13см? аз съм на 13 години
Моля кажете ми
Нормално е.
А как се сдържам да не те запсувам!
ох боже...боже...
поредният заблуден с вродена комплексация..
брат на мен ми е 19 санта в момента и да ти кажа не се комплексирай от размер всичко е оппира до това ккак кг о изпизлваш
+1Първоначално написано от azz_azz
Тъпо пак се почват дечорите не виждали п***а ама се притесняват че пишката им е еди колко си сантиметра. Ами то момченца пишлетата почват да се развиват на различна възраст....
Напълно нормално. Не ти тря са пишка...Може би след 3-4 години- ДА!.
Сега за къде си тръгнал да си го мериш!![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Да бе, на всички са ви минимум 19 сантиметра, нали?Първоначално написано от ViolentSaint
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да, а вие всички побирате +20см без да има болка нали?Първоначално написано от Wrathchild
Или ако има тя е сладка!---- Слаадка болка...хахахаа...
P.S.- Извинете след малко ще се върна, защото си забих нож в оная работа и вече свърших...нали знаете- сладка болка!![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
ми нормално е ти кво иска6 да тим е 25 см ли
Да нормално е. И може да порасне, а може да остане и толкова. Това не е болка за умиране. На жената влагалището е 8-10 см. G-точката е на 3-4 см навътре, та че и с 8 см. ако го използваш както трябва можеш да задоволиш една жена. Лекарите казват всичко на 8 см е лакомия.
Не е 8-10см.Първоначално написано от mirmark
Такова е в невъзбудено състояние...
ДО 3 пъти се уголемява!
Хахахахха искаш да кажеш че е 8-10х3 ? че тва става кам 25-30см . не си добреПървоначално написано от savoy
Вярно е това с 8-10 см,не от личен опит,а съм го чел някъде.
А отностно момченцето дет пита,ще кажа че е нормално,но още не ти е време да го ползваш.Още минимум 1-2 години ще е хубаво да е безработен![]()
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
2 въпроса: Защо не поглеждаш дали има материал или тема по този въпрос? И кво те грее колко ти е голям след като си на 13 ако тръгнеш да чукаш някоя няма да я задоволиш спокойно.
НОРМАЛНО Е !!! Към 16 пак ще ти проастне и на 18 и повече няма да расте.
Йога и мъдрост
На 13 год-13 см, на 20г-20 см, на 40 год.40- см и ще се чудиш къде да си го държиш![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
пак ме изпревариха с отговора...
и мене.....![]()
Защо да не е нормално ?![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
е малко му е...те 12 годишните мадами са със завишени изисквания![]()
Те на 12 годишните мацки влагалищата са им поне 30 см. и искат 30-40 см. да имаш![]()