- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Търся играчки от шоколадови яйца Kinder,разменям плакати
Колекционирам играчки от шоколадови яйца Kinder Surprise. В замяна предлагам плакати на ВСЯКАКВИ групи и изпълнители. От Фолк певици до чужди групи. Имам много материали за Токио Хотел и не само. Както от български списания, така и от чужди - немски, италиански и прочие.Ако някой има фигурки от шоколадови яйца Киндер Сюрприйз да пише!![]()
![]()
![]()
imam mn igra4ki !!
tarsq kakvoto i da e za TH...ne sam ot BG no 6te ti pratq igra4ki ako ti mi prati6 ne6ta za TH...skype mi e: tokio_hotel8891
ne6ta na TH sabiram ot dr spisaniq a ne ot Bg...;')
ako se interesuva6 pi6i mi...kisses!<3
gotova sam na vsi4ko za Bill i negovite pesni!!!
Du bist meinen leben!!!
Az su6to imam igra4ki, a ti ima6 li v zamqna da mi dade6 plakati na Andrea-folk pevicata ili Jessica Alba?![]()
![]()
Някой няма ли да се включи в офертата...?
Аз мисля, че имам, най различни даже и от тези шоколадовите мечета, също.
Пъзели, някакви за сглобяване, ей таквиз, много...
Пиши ми лично, аз търся статий на Him.
ООО усещам, че тая тема е много опасна![]()
![]()
![]()
![]()
Хахахахах за къф чеп са ти тея играчки от Шоколадови Яйца ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
ами всеки луд с номера си, та и аз с моя. това ме кефи, това събирам. така, че някой ако има какво да предложи съм на среща.
Някой случайно да има серията от "Ледена епоха", която се падаше преди няколко години в яйцата на Киндер Сюрприйз?[/url]
i az imam mnogo igra4ki ot kinder,no sa otpredi 7,8 godinihipopotami,me4eta i t.n...
Колекционирам играчки от шоколадови яйца Kinder Surprise. В замяна предлагам плакати на ВСЯКАКВИ групи и изпълнители. От Фолк певици до чужди групи. Имам много материали за Токио Хотел и не само. Както от български списания, така и от чужди - немски, италиански и прочие.Ако някой има фигурки от шоколадови яйца Киндер Сюрприйз да пише!
Аз имам някви играчки, по-старички:
http://namaikatikura.com/index.php?o...d=86&Itemid=99
Обаче събирам металните фигурки.. готов съм да ти ги разменя за такива.
Пиши ми на и-мейла, ако те интересува: otvudnamaikatikura@gmail.com
Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа
От сестра ми имам около 200-250 играчки. Само че не искам плакати. Давам ти ги за по 1.50лв.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Първоначално написано от xSaShEtOx
![]()
![]()
![]()
тя за 1.50 цяло яйце може да си купи бе![]()
Fuck you bitches ;p
и аз имам доста. по 0,50 стсамо че от къде си ?
Fuck you bitches ;p
Da taka si e. Eto tvoqta oferta e po na dalavera![]()
ей аз колекционирам играчки от шоколадови яйца от как се помнясиг имам над 300 играчки, събирани още като съм била малка. Имам толкова много уникални играчки на около 7,8 год. Но лошата новина е че не ги давам
![]()
:P
ахахахаа е някои са посчупени, но все пак за мен са със сантиментална стойност
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз съм от варна ама за да ги снимам първо трябва ги намеряако ги издиря ще гои снимам и ще постна
![]()
Fuck you bitches ;p
Ok.. ще чакам да видя какво си намерила
сега се разрових и открих някои които може да ти дам в замяна на плакати на Здрач или на по 0,50 ст.Първоначално написано от gabi_94
, аз съм от софия
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Zdraveite, az sam ot Sofia i sa6to sam fen na 6okoladovite qica Kinder, po-skoro na igra4kite, 6okolada mnogo ne go qm. Imam nqkoi serii ot koito mi lipsvat po edna dve igra4ki i 6te se radvam ako mi pomognete da gi sabera.
Sabiram po-seriozno ot minalata godina taka 4e imam samo poslednite serii,no imam i dosta povtarq6ti se igra4ki,taka 4e ako na nqkoi mu lipsva ne6to da pi6e.
Imam povtarq6ti se igra4ki ot novite Kinder Joy Ice Age 3,koito pusnaha naposledak.
Emi tova e 6te se radvam da mi pi6ete.
almanegra писах ти лично. и аз съм от София, така че това е хубаво.
Здравейте! някой има ли все още играчки от шоколадови яйца? Искам да разменим.Пишете от къде сте моля! Ще чакам отговори!![]()
Zdraveite, kolekcioniram igra4ki ot mnogo godini i imam neveroqtno mnogo povtarq6ti ili sglobqemi za razmqna, tui kato sabiram predimno celite ru4no boqdisani figurki (hipopotam4eta, luv4eta i tn) Vseki koito ima podobni za prodan i/ili razmqna da pi6e skype:sibertoothnishoba
Pozdravi na vsi4ki!