- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наказват ли ви вашите ??? И за какво ???
Когато съм напраила някаква глупост ме наказват да не излизам и се 4удя по цял ден кфо да прая в нас оба4е след 2 3 дена ми изти4а наказанието и пак си по4жам "Старата песен на нов глас"![]()
Ne zAsLuJaVaSh SyLzItE MoI nE ZaSlUjAvSh dA pLcHa zA tEb aKo NaIsTiNa Me oBIchSh DOKAJI GO !!! nO vEcHe Ne moGa Da VqRVaM vYV tEB.....
не са ме наказвали от поне 4 - 5 години... то па и това оставаше. сегашното ми наказване приключва с диалог от рода на:
-аз ще те накажа и ще видиш ти тогава!!
-емиии, хуу...
на моята възраст поне някво тъпо ми се вижда о.О
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Еми не , не ме наказват..
Рядко правя глупости , единствено когато се прибера към 3-4 или повече баща ми стой на прозореца и гледа за мене а като се прибера ме гледа гадно и ми казва " ИДИОТ КЪДЕ БЕШЕ БЕ ЩЯХ ДА ПОЛУЧА ИНФАРКТ" ахах....
И на следващия ден излиза без да ми каже нищо и това е , като се върне го заговоря за нещо и "се сдобряваме")
като лъжаама вече не лъжа
![]()
ох, поне това не правятможе да се караме често, да спорим и т.н, ама поне сме надрастнали тези неща с наказанията
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
При мен е същотоПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
![]()
Вече не..... Крайно време е да спрат.... Иначе ме наказваха като закъснявам ама ми се вдигаха скандали за 5 минути и мин лято даже имах ултиматум една минута закъснение един ден няма да излизам и така но сега вече просто си извоювах свободата и не казвам в колко ще се прибера само казвам че ако ще се прибирам късно ще им се обадя и така
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
ми не ме наказват...
аз се съгласявам с тях те ми имат доверие![]()
караме се за глупости...ама то минава
Не...обикновено преди да изляза майка ми ми казва:"Ако закъснееш това ще ти е последното излизане!",а аз се съгласявам с:"Добре мамо...айде чао." След това разбира се закъснявам и на другия ден пак излизамСамо веднъж са ме наказвали и то като бях мн малка...според мен наказанието е крайна мярка
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Мне...никога не са ме наказвали....или по-точно стигало се е до 'Наказана си! Няма да правиш еди-какво-си!' и дотам....Казвам 'Ми хубаво'...и след 2-3 часа всичко е забравено. А като се замисля и аз самата не съм им давала поводи да ме наказват...![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
ami men za sega rqdko me nakazvat.samo se karame.ama povecheto s baba mi,s maika mi rqdko.ama az veche sym svikanala.![]()
Рядко ме наказват,по-скоро може да се скараме за няколко часа и това е
за някви дребни простотийки не.. само се навикваме взаимно едно хубаво и до там![]()
ако е нещо по-сериозно, тогава да![]()
по едно време ме бяха разбрали, че пуша и ми спряха джобните![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ами не се карам много често с наште и не ме наказват,а и те много добре знаят(поне майка ми),че с наказание нищо не става и даже се влошава положението.
Като бях по-малка ме наказваха, но сега вече много рядко...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Мене не са ме наказвали. Не че ги слушам като послушно агенце. И да ме накажат воъбще не ми пука какво ще е наказанието - не го изпълнявам. Повечето пъти когато ми кажат че съм наказан (не го изпълнявам де) не е да не излизъм на вън а точно обратното излъзъй на вън. Просто като стана и веднага пред компютъра и така цял ден. И въобще за мене наказания няма.
Не ме наказват. Последното ми "наказание" беше в осми клас, когато ми взеха мобилния телефон. Аз си го взех - хванаха ме. Взех друг апарат от къщи (тогава имахме няколко, които никой не ползваше) и си взех SIM картата. Пак ме хванаха. Накрая ми върнаха телефона. Цялата работа беше, защото не се справях в даскало и те мислеха, че се разсейвам с телефона...
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Мен пък никога не са ме наказвали.Не съм префекна,разбира се,и аз съм правела много простотии,за които повечето от вас получават наказание,но при мен нещата не стоят така.Обикновено като стане някой гаф,с майка ми просто го обсъждаме(с най-добри чувства) и измисляме някакво решение.Но никога не ми налага какво да правя,винаги имам избор и т.н.Обаче нашите знаят,че съм достатъчно отговорна,за да не направя нещо опасно или лекомислено,а дори и да направя,винаги ме оставят сама да се справя,без да ми се бъркат(освен когато ги помоля за помощта им).Винаги съм се чудела на "ползата" от наказанията и установих,че те само подклаждат неприязън между родителя и детето.
Ами нашите никога не са ме наказвали,въпреки че много ги ядосвам.Ама то вече няма и за кога щотото вече се смятам за пораснала...
xaxax .. ami az si misleh 4e ve4e ne me nakazvat
.. ama poznaite koi e nakazan ve4e ot nqkolko dni da ne izliza ve4er![]()
"Не стой по-цял ден прад компютъра иначе ще ти спрем интернета и ще смъкнем компа долу" - все още седя по-цял ден пред компютъра и имам нет
"Не гледай по-цял ден телевизора иначе ще го махнем"- все още седя по-цюл ден и е при мене
"Не усилвай музиката до дупка иначе ще ти4 смъкнем уредбата" - все още слушам на макс музика и е при мен уредбата
И въобще каквото и да му кажат не го слушам - защото не ми е угодно за мен техните приказки. Ако ги слушах трябваше да изкукам. Ако случайно ме накажат , не изпълнявам наказанието.Пълно неподчинение.
Pffff,postoqnno ma nakazvat...i zako?!Ne znam na harabiq!Ei tei da ima...mn sa prokleti na6te,6a izbqgam az ot nas,ma koga li 6a e....![]()