- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да задоволим едно момиче (към момчетата)
темата е 6+ сега и ако някоя опитна мадама вземе напише на мацките какво да правят за да ни доставят удоволствие и на нас няма да се сърдиме мъжката част![]()
si4ko v temata e pulna istina![]()
![]()
ne vsi4ko dam go probvala no opredeleno mi izglejda mn qko :P mom4etaaaaaaaa y4ete se ot po opitnite batkovci kato x3eme
![]()
![]()
![]()
![]()
Batko vi Bob4o ne e v4era6en q :P![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[color=#98adcc][i][b]Тук никой ли не прави секс? Като за начало, тези неща ги пише във всеки сайт с някаква сексуална насоченост. Освен това всяко момиче е различно. Музиката зависи от настроението - най-страхотния си секс съм правила на Rammstein - B
и аз съм съгласна с всичко написано![]()
дано поне има полза от темата![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Много е хубаво и вярно всичко написано, ама на практика повечето момчета не смятат за необходимо да са нежни и романтични.Жалко.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
написаното по принцип е за тях за да се научат да уважават половинките си а не да ги приемат като даденост
Ot opit znam edno.Ezika triabva da si e na miasto mejdu krakata na ja jenata.Ako znae6 kak da ia ulije6 6te iska o6te i o6te.
Всичко това е напълно вярно. (казвам го като момиче) Евала!
Де да можеше повече мъже да мислят по този начин, а не само как да си задоволят животинските нужди.
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
Да много правилно се изрази "ЗА ТЯХ",което не важи за тебе ,защото добре знаем как в действителност постъпваш с момичетата.Говориш тук едно,а пред тях съвсем друго.Няма да цитирам конкретни примери ти си знаеш.Първоначално написано от x3eme
айде цитирай да те видим
пак ли почвате да се опитвате да ме провокирате по всевъзможни начини
Не почваме ти сам се почваш!Първоначално написано от x3eme
нямам намерение да водя безмислени спорове....
точно ти не можеш да проявяваш никакви претенции
зарежи форума и се строй във крак със модните тенденции
Ти май трябва да се строиш в крак с тях.Пък като ти гледам подписа едва ли знаеш значението на думата "ОТБОЙ" ама тва е друга тема.А колкото до цитирането Misha 91 те цитира няколко пъти.Първоначално написано от x3eme
[quote=Schneeflocke][color=#98adcc][i][b]Тук никой ли не прави секс? Като за начало, тези неща ги пише във всеки сайт с някаква сексуална насоченост. Освен това всяко момиче е различно. Музиката зависи от настроението - най-страхотния си секс съм правила на Rammstein - B
клиента гледам гледаш някой да се заядеш ами давай личен бе брато защо трябва да осираш темата и да се заяждаш с човека. Цял живот да не се научите че има лично съобщение в тоя форум като имаш личен конфликт. Само глупости в зелките ви има даеба нема нещо сериозно да излезе
Темата е доста добра, аз си правя 90% от тези неща който си избройл...
Тествано е и доказано![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dosta elementarni suveti, no pone tqh da sledvate kato za nachalo.
Eating isn't cheating - Arnold
полезни съвети!
а това за след като се изпразни да стои още в нея,по-добре по -бързо да го извади или по-добре да свърши отвън,за да няма после притеснения![]()
Руса кукличка
Никой не казва да го държиш половин час вътреПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
1 минута е достатъчнаПървоначално написано от Lolitta
Само докато го четях леко се възбудих, а какво остава като ми го приложат наистина...![]()
кажи ги на приятеля си тия неща и виж ефектаПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
Боби добре си се постарал мой човек..ама това си е лично твое мнение и това се отнася само до определен тип жени..да не пиша аз такава тема че ще взема да ти разкрия колко развртани мацки има на тоя свят i какво всъщнсот искат те![]()
![]()
![]()