.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Това нормално ли е ?

Пия противозачатъчни от месец в сряда ми беше последното хапче и в листовката пишеше че трябва да ми доиде на 1 или 2 ден след като ги спра.И така в петък уш ми доиде,но беше много различно от обикновенно течението,беше съвсем малко и в неделя след обяд спря.Знам, че при взимането на противозачатъчни цикала намалява,но чак пък такава драстична промяна незнам.Вие как смятате това нормално ли е ?

Да нормално е не се притеснявай. Когато изпиеш последното хапче, нали правиш почивка една седмица. През тази седмица трябва да ти дойде. Може и на 4-ия или 5-ия ден да е, не е задължително да е на първия или втория. Нормално е цикъла ти да не е както преди. След време ще стане по-нормален. Но никога няма да е същия както ти е бил преди е освен ако ги спреш ест.

Да знам.Благодаря ти много

нормално е, даже е задължително...
    Когато аз ги почнах първите 2 месеца течението беше ужасно малко, просто лягам си вечер с превръзка и на сутринта по нея няма и капка кръв! И от 8 дена ми стана 4 ...
    После 3я месец ми беше малко по обилно и все пак не като преди...
    Задържа се 4-5 дена отново... Последното хапче което аз изпивам е срядата вечерта, идва ми неделя през нощта и спира петък сутринта, деня след като съм взела 1то хапче от новата опаковка...
    Най хубавото е, че преди ако съм с тампон трябва през 1 час да го сменям задължително, защото иначе се е пренапоил и изтича... сега няма такива неща!
    Нормално е, спокойно, все пак това не са твоите хормони, след 2-3-4 месеца ще се поувеличи количеството, но все пак ще ти тече значително по малко от преди!

нормално е, даже е задължително...
    Когато аз ги почнах първите 2 месеца течението беше ужасно малко, просто лягам си вечер с превръзка и на сутринта по нея няма и капка кръв! И от 8 дена ми стана 4 ...
    После 3я месец ми беше малко по обилно и все пак не като преди...
    Задържа се 4-5 дена отново... Последното хапче което аз изпивам е срядата вечерта, идва ми неделя през нощта и спира петък сутринта, деня след като съм взела 1то хапче от новата опаковка...
    Най хубавото е, че преди ако съм с тампон трябва през 1 час да го сменям задължително, защото иначе се е пренапоил и изтича... сега няма такива неща!
    Нормално е, спокойно, все пак това не са твоите хормони, след 2-3-4 месеца ще се поувеличи количеството, но все пак ще ти тече значително по малко от преди!

Нали са хормони. За това така ти влияят. Докато не ти свикне организма с тях. А ти ходили на лекар за тях или сама си рещи да ги вземаш? Ако си ги взела сама може и да ти влияят лошо.

Нормално е. Аз докато ги ползвах, по време на цикъл си бях само с ежедневни превръзки и си ги сменях за комфорт на всяко влизане до тоалетната и от 5 дена ми стана на 3. Чувствах се прекрасно с този цикъл, а в момента като не ми идва изобщо е още по приятно :P

Цитирай Първоначално написано от mirmark
    Нали са хормони. За това така ти влияят. Докато не ти свикне организма с тях. А ти ходили на лекар за тях или сама си рещи да ги вземаш? Ако си ги взела сама може и да ти влияят лошо.
    Да,ходих на лекар,след преглед са ми предписани.

Извинявам се, но ще попитан нещо извън темата
    По колко излизат противозачатъчните на месец ?

Цитирай Първоначално написано от anonimnaa
    Цитирай Първоначално написано от mirmark
    Да,ходих на лекар,след преглед са ми предписани.
    Е тогава спокойно, ще се уреголират нещата.

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Най-много 20-тина лв.
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Град
    Wonderland
    Противозачатъчните имат доста голямо влияние върху цикъла.Може да закъснее,подрани,както и да се удължи.Една приятелка имаше зацапване в резултат на противозачатъчни,което траеше 14 дни.

Преди 4 месеца ми се наложи да пия противозачатъчни(по здравословни причини) и нямаше промяна в цикъла.

normal.....

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    не мога да кажа нищо,на тая тема съм много зле

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Ами тези който аз пия (Жанин) са 15.61 , доколкото знам и другите са горе долу толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си