.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Повече от фен Аватара на reni7o0o
    girl_in_black

Така е всички сме хора, всички чувстваме, мислим и дишаме.... Но колко много БЪЛГАРИ са умрели за да ни освободят от тая зган....колко кръвни данаци са платили прадедите ни.
    Както казваш не живейте в миналото. Никой не живее миналото, но повечето хора го ценят...Ботев, Левски, Раковски и още много много други велики имена и хора са загинали за да живеем в свободна страна. Точно тези хора не са позволявалида бъдат тъпкани.
    Ще си позволя да те цетирам: "За прослувутото османско робство не е виновен обикновения турски народ."
    Те нямат вина за миналото...но имат вина за това което говорят. Колко материяли съм изгледала по телевизията и интернет...как ни плюят и ни се заканват че отново ще ни поробят...Това нормално ли е? Те са турци, те са на наша земя...и трябва да се съобразяват с нашите ценности...ако им харесва да живеят тук...нека си стоят но да кротуват.
    Не не съм расистка....не ми пречат с нищо. Даже имам познати-турци...но никога не съм чувала да говорят такива неща и точно за това досега съм нямала проблем с тях.

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от reni7o0o
    Не не съм расистка....не ми пречат с нищо. Даже имам познати-турци...но никога не съм чувала да говорят такива неща и точно за това досега съм нямала проблем с тях.
    Точно за това става въпрос, че и то тях и от нас има различни хора.Не удобрявам въпросната постъпка, но и много ме дразнят изказвания "да мрат всички" или нещо от този род.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Повече от фен Аватара на bishop
    1)Не можете да мразите една нация заради нещо което се е случило преди 150 години.
    2)Турците които виждаме всеки ден по улиците нямат никакво отношение към т. нар 'робство'
    3)Никога не сме робували, роб е човек който сам по себе си е собственост. Може да се нарече терор, но не и робство.
    4)Замислете се колко хора са избили нашите велики ханове и царе по пътя си към 'световно господство'. Със сигурност не по-малко от колкото българи са изгинали по време на турския терор.
    5)Мога да ви кажа че едно семейство турци в Анадола прибраха мен и семейството ми в дома си за няколко часа, когато катастрофирахме близо до къщата им преди няколко години.
    6)Е тва българите сме много ограничен народ.
    Welcome to the end of the thought process.

Zna4i vie se primirqvate s tova otno6enie da ni nari4at 'gquri' v sobstvenata ni d1rjava?Za6toto nali' i te sa hora', 'tova e bilo predi 150 godini'?Vmesto da se qdosvate vie gi za6titavate ...nqmam dumi prosto
    Is everybody going crazy?!?

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от Fortuna
    Zna4i vie se primirqvate s tova otno6enie da ni nari4at 'gquri' v sobstvenata ni d1rjava?Za6toto nali' i te sa hora', 'tova e bilo predi 150 godini'?Vmesto da se qdosvate vie gi za6titavate ...nqmam dumi prosto
    +1

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Пълни олигофрени. Не стига, че нашите политици им плащат, за да гласуват за великите партии, ами и ще ни обиждат в собствената ни страна. И нито полиция, нито закони имаме срещу тях.
    П.П. USA и EU трябва да го погледнат тоя проблем, а може и без тях, ако Сидеров стане президент

Кой е съобщил за тези надписи? "Атака"... "Атака" мрази турците от дъното на душата си, Волен Сидеров е голям патриот както и много други българи.., които си унищожават държавата, но иначе имат намерението да я "спасят", не може ли точно тяхната партия, нарочно, за да предизвика още повече народа да са написали тези надписи..? И мога да ви уверя, че турците също не искаМЕ да живеем в свещената ви земя, не искаме да ви трaем омразата насадена във вас от родители и така нататъкa, но нямаме избор и имам огромното желание, да се изселя от тука, което ще ви направи много щастливи, ще си потъвате сами в мизериите, когато няма да има на кого да хвърляте вината, може и по между си да почнете да се избивате, мисля, че и вече даже става подобно нещо, но не винаги другите са виновни, дано да го проумеете някога. Не исках да обидя никого, но..когато вие го правите и не се чувствате виновни не мисля, че аз би трябвало да се чувствам така, а някои българи, че не знаят да пишат правилно на български, че не знаят историята Си и както вече казах, сами провалят "имиджа" на родната си земя..но това едвали ви е проблем, все пак най-големия проблем сме турците, но най- много ме е яд, че ни обвинявате, нас ни упреквате, нас ни мразите за неща, за които Не сме виновни, повтаряте неща, които са станали вече легенда във времето.., а и все пак нещо, за което ви защитавам е, че не трябва да има турска партия в парламента, но и сигурно, ако я няма наистина ще ни "махнат" от България, но това не би било проблем за мене..мечтата ми би се сбъднала по-бързо, сега мога да получа упреци, какво ли не, но все пак спрете да живеете във собствения си изпълен с омраза свят, за неща случили са се преди 100 и повече години, защото не осъзнавате истинските си проблеми, едвали само ние сме ви проблема, сигурно турците крадат парите ви, турците ви мамят и сега.., сега има правителствено робство според мене, така са ви "мазали" очите и така ви ги "мажат" още, че си нямате и на представа...

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от izka
    Кой е съобщил за тези надписи? "Атака"... "Атака" мрази турците от дъното на душата си, Волен Сидеров е голям патриот както и много други българи.., които си унищожават държавата, но иначе имат намерението да я "спасят", не може ли точно тяхната партия, нарочно, за да предизвика още повече народа да са написали тези надписи..? И мога да ви уверя, че турците също не искаМЕ да живеем в свещената ви земя, не искаме да ви трaем омразата насадена във вас от родители и така нататъкa, но нямаме избор и имам огромното желание, да се изселя от тука, което ще ви направи много щастливи, ще си потъвате сами в мизериите, когато няма да има на кого да хвърляте вината, може и по между си да почнете да се избивате, мисля, че и вече даже става подобно нещо, но не винаги другите са виновни, дано да го проумеете някога. Не исках да обидя никого, но..когато вие го правите и не се чувствате виновни не мисля, че аз би трябвало да се чувствам така, а някои българи, че не знаят да пишат правилно на български, че не знаят историята Си и както вече казах, сами провалят "имиджа" на родната си земя..но това едвали ви е проблем, все пак най-големия проблем сме турците, но най- много ме е яд, че ни обвинявате, нас ни упреквате, нас ни мразите за неща, за които Не сме виновни, повтаряте неща, които са станали вече легенда във времето.., а и все пак нещо, за което ви защитавам е, че не трябва да има турска партия в парламента, но и сигурно, ако я няма наистина ще ни "махнат" от България, но това не би било проблем за мене..мечтата ми би се сбъднала по-бързо, сега мога да получа упреци, какво ли не, но все пак спрете да живеете във собствения си изпълен с омраза свят, за неща случили са се преди 100 и повече години, защото не осъзнавате истинските си проблеми, едвали само ние сме ви проблема, сигурно турците крадат парите ви, турците ви мамят и сега.., сега има правителствено робство според мене, така са ви "мазали" очите и така ви ги "мажат" още, че си нямате и на представа...
    Права си за много неща, една от основните лоши отличителни черти на българина е да търси вината за всичко нявсякъде другаде освен у себе си.Не става въпрос само за малцинствата, а и за неща от типа на "учителят ми писа двойка, виновен е, нищо, че аз не бях подготвен" през родителите, които обвиняват за проблемните си деца училището, обществото, телевизиите, но не могат да погледнат себе си и провала си като възпитатели, до това, че малцинствата са виновни за положението в страната. Убедена съм, че и само българи да останем в "свещената бългаска земя"(пфф) пак ще сме си зле, пак ще сме затънали, защото е лесно проблемите да се търсят около нас, но винаги(почти) са в самите нас.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си