- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как косата ми да порасне по бързо?
От хининовата вода няма кой знае какъв ефект за разлика от хининовия шампоан от него косата расте наистина супер много и то за кратък период
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
kyde go otkri tozi 6amoan.tursih v pone 5 apteki i mi kazvat 4e ne sa polu4avali takuv :S a mi trqbva dosta... :SПървоначално написано от Puky
Значи мога да използвам Хининовата вода, бадемовото масло и отварата от коприва след като нямам никакви проблеми с косата, а просто искам да расте по-бързо просто от суета? Правилно ли съм разбрала![]()
Аз ползвам доста неща, но мерси за идеите дадени в темата - ще се увеличат ползваните неща![]()
Аз преди къпане ползвам ГериКапс /не пия капсулката а я спуквам и слагам в корените на косата/, после се къпя, после слагам маска за третирана коса на Genera, после измивам, после слагам лосион за термообработка на Nutrition, после суша малко, после хининова вода, пак суша, после кристали , после пак суша, и после преди да се изправям с пресата пак Nutrition..![]()
Сега да питам.. ако някой може да ме просветли още малко за стимуланта на Икаров и шампоана на Kasy.![]()
Също ако има нещо друго което можете да ми препоръчате ще е супер понеже косата ми е.. в ужасно състояние. Всеки ден я изправям с пресата и е изгоряла много. Има доста къси и скъсани кичури и то не от прическата.. Също всеки ден се и тупирам. Не съм се боядисвала и я къпя през ден. Някакви идеи от какво освен пресата може да се е получило това ? А как да го оправя?![]()
Хининовият шампоан като обикновен ли се използва (мия си косата през 2 дни) или по-рядко?![]()
Да като обикновен си е,най-хубавият е на KasyПървоначално написано от witless
Колко струва този на Kasy? В аптеката мога да го намеря, налиПървоначално написано от billytalent
![]()
То само в аптеките го има и струва 1.50![]()
Абе хора за вас търсачка няма ли.. А и + това темата на Варненче, ще помогне много..
Иначе по темата: стимулант на Икаров, хининова вода, хининов шампоан, маски с Тривитаминол![]()
знам че става като си купиш хининова вода си слагаш в корените![]()
Hiii
V momenta az izpolzvam koreni ot kopriva,hininova voda i seboral forte...veche edna sedmica si maja kosata i t.n. i useshtam che kosata mi ne se omaznqva tolkova barzo i stava po obemna.Chetoh che ako gi izpolzvash redovno za 5 meseca kosata ti shte e porasnala s 10-15 sm.Ne mi se vqrva mnogo,no opitah i se nadqvam tezi prodykti da mi pomognatVav bilkovite apteki gi ima (koreni ot kopriva - okolo 1.50lv. ; hininova voda - okolo 1.00lv. ; seboral forte - nqkade 2-3.00lv.)-nadqvam se da sam ti pomognala
![]()
hora znaete li kak moje kosatat da porastne za edin ili maksimom tri meseca s 10-15 santimetra mnnogo mi se iska da e vazmojno po nqkakav na4in molq vi otgovorete blagodatq predvaritelno
има 200 такива теми, а тая баш е от няколко години!
Ако си закачиш изкуствена може и да "порастне" за толкова време.
Добре бе хора, не четете ли от коя година е темата? :X
Купих си хининова вода синя на Milva и отпред има таралеж. От два дни си слагам в корените на косата а всъщност там ли трябва да се слага???
Мерси предварително
Не знам от кога е темата, но исках да се изкажа по въпроса с хининовата вода. От доста време чета, а и една приятелка ми каза за хининовата вода на ''Милва'' специално, онази с таралежа. Купих си я, но така си стои неотворена, защотото имах нещастието да й проверя състава, в който се оказа, че има метило...нещо си, не мога да си го спомня точно, но беше гадно за косата. Така де, отказах се да си я слагам и се питам вие като сте ползвали хининова вода (тази специално) имали ли сте проблеми от типа на сърбеж, парене и производните му?
Hold on to me. Never let me go. (h)
Не съм имала, на мен много добре ми подейства, пък и си стоеше по-чиста някак. Трябва да си купя пак.
Аз съм доволна от зеления шампоан на шаума, стига да го ползваш редовно![]()
Здравейте дами, моята коса също не расте бързо.. от както се помня съм била с къса коса.. пробвала съм с хининова вода обаче нищо не става.. омъзнява ми се повече започва да се получава косопад. моля ви помогнете ми.........
^ Прочети всички коментари в темата! Има толкова много изписано.