- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде в София има магазин на Nike Air Jordan?
Както се разбира от заглавието,търся си Jordan-ки.Ако някой знае къде имат магазин,моля да сподели,но не ми трябват само кецове.Искам и тениска и шорти вероятно...![]()
I love only myself and fight only for myself!
Nike..?Първоначално написано от D3m0n
Ами в Nike в CCS има един модел,но са 329 леваПървоначално написано от PiruBloodz
Аз търся от по-евтините,но съм сигурен,че има и друг магазин,защото в метрото видях един пич,който имаше кецове,анцуг,блуза,суичър и шапка на Air Jordan.А ако имате предложения за други големи магазини на Nike,освен този в Сити Центъра,слушам...
В България едва ли ще намериш..
Моите джорданки преди 5-6 месеца като ги купувах бяха 700...![]()
Откъде ги купи?Първоначално написано от PiruBloodz
PiruBloodz Jordan (човека) не е толкова скъп бе хах
и забележи в къф свят ти пиша никчето
Raise your fist!
Ей, ей, ей некъв разбирач си ми се струваПървоначално написано от MostHated
![]()
Pravq kakvoto az iskam , obi4am kogoto az iskam , 4ujdoto mnenie sled moeto pogrebenie !!!
Нз кфо е по- добре ма в интерес на истината bloods наистина са червени ако разбира се не бъркам смисъла на ника тиПървоначално написано от PiruBloodz
Pravq kakvoto az iskam , obi4am kogoto az iskam , 4ujdoto mnenie sled moeto pogrebenie !!!
Не ме интересуват bloods
тряяше да си пиша от другия рег..
абе какин, от къде изрови тая тема на 2 години....![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
yeee MostHated... де ли се губи тоя
то густо, то пусто
Ае пич ... поръчай си от интернет или по точно www.ebay.com аз си поръчах чрез един сайт които поръчва неща от Америка и си поръчах Nike Air Force 2 Freshwater ! Във сайта цената беше 75 $ + 40 $ доставка Америка до Бг .. и + тва което си взима човека от сайта + София - Русе ... ми излезе 210 лв ! Пък доколкото знам ако си поръчаш там и шорти и такива работи.. доставката Америка - Бг ставаа многократно по евтина ! Ако искаш да ти дам сайта пиши ми на личен.. ! При това аз поръчах чрез сайта защото не исках да плащам предварително а на място .. когато пристигнат !![]()
Избираш си джордън-ки от ибея (ebay . com) ,следкоето даваш линк към тях на един пич(скайпа му е : dian.kim1 ) и той ти ги внася.4 долара на килограм взима.А ако имаш и познат който може да го направи без пари още по добре![]()