- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ? Какво да правя ?
Здравейте ,
току що с приятеля ми правихме секс и той свърши в мен.Аз не сам в овулация...Какво да правя помогнете какво хапче да пия какво да направя на 15 съм
ПОМОГНЕТЕ
brammm
Бягак до аптеката и си купи Ескапел!!!Струва между 28 и 31 лв. (но предимно е 30 лв.) и го изпии възможно най-бързо ...
Аман от лапета,които тръгват да правят секс без да могат да преценяват рисковете![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Пии противозачатъчно. Ако след това пак се чудиш купи си тест. И ПОЛЗВАЙ ПРЕЗЕРВАТИВ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ!Първоначално написано от Siniorita
![]()
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
1.Приятеля ти е идиот
2.Използвай пезервативи
3.Хапчетата не са много полезни
4.Бързо в аптеката за Ескапел
И ти хрумна, че можеш да забременееш чак след секса?Пий Ескапел и мисли повече.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ами на 15 съм сигурни ли сте че трябва да пия ескапел?
brammm
Права си недей. Честито вече си майкаПървоначално написано от Siniorita
Да ти е живо и здраво и да си го гледаш със здраве
ИЗПОЛЗВАЙ МОЗЪКА СИ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЗА ТОВА ГОСПОД ТИ ГО Е ДАЛ !!!
Ми или ще пиеш Ескапел,или ще правиш аборт,или след 9 месеца ще пишеш в раздел "Млади майки"Първоначално написано от Siniorita
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ама че си тъпа ама до мозъка на костите си си тъпа! Айде ся изнамирай 30лв за да си купиш Ескапел и го изпий колкото с еможе по-бързо! И почни да разсъждаваш.. поне малко с безмозъчната си главаПатка
Ти имаш ли други идеи?Първоначално написано от Siniorita
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
амм не съм аз виновна просто приятеля ми обарка дупките
Благодаря за бързото реагиране и обещавам ще ще внимаваме
brammm
Първоначално написано от Siniorita
![]()
![]()
Ще ме уморите, бе, хора.
За мен тва,че веднаа пишеш тема във форума е достатъчен показател за невероятната ти тъпота...[
объркал дупките казаПървоначално написано от Siniorita
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам грешка тъпа е до мозъка на костите си..Първоначално написано от sweetsunshine
![]()
А ти не можа ли да се усетиш, че е в погрепна дупка преди да свършиПървоначално написано от bqsna_teenagerka
(авторката имам предвид)
че е простичка ... така си е , НО едва ли ще ви е прятно да сте на нейно място ........ аз все още треперя ...
В тази енергийна криза всеки бърза да се пъхне в някоя дупкаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Еми хапче...
Застреляй се! Така можеш да станеш убиец, ако верно си бременна!!!
всашнпст ето какво станаприятелят ми иска6е да ме ебе в гъза и аз викам "дъбре" намаза ме с вазелин вкара ми 2 пръста и аз се дръпнах стана ми неприятно . Вкара си го в путката ми и вика 4е 6те сварши и прес ума не ми мина 4е 6те сварши в мен а тои си мислил 4е е в гъза
:]]
brammm
Сексът от какво беше продиктуван? От любов или от фукане пред приятелки...
est lubov :]] ot polovin godina sme zaedno i sam sigorna v nego
brammm
pak i sas sigornost ne sam t1pa da sam go iskalaprosto stana ne e sigorno 4e 6te zavarja i s hap4ety 4ista rayta
brammm