.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Има ли някаква вероятност?

Здравейте, съжалявам за въпросите, но искам да се убедя за техния отговор. С приятелката ми правим доста често секс и отначало почваме без, но след първите 10 мин слагаме предпазни средства и до сега не е бил късан или да съм свършвал в нея. Искам да попитам има ли някаква опасност така и вчера й дойде - това значи, че няма вероятност да е бременна, нали така?

Съжалявам за глупавите въпроси

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Да си чувал за цветка бременност?
    Не казвам,че е това но и това е вариант.Вероятност винаги има,малка или голяма но я има.Правете безопасен секс,във презарватив за да няма после съмнения и главоболия.

Това казвах и аз, че го правим винаги със, но отначало почваме малко без. Какво е това цветка бременност ? Извинявай, че питам, но попринцип като й дойде няма вероятност да е бременна ? Правихме и тест и той е отрицателен на няколко пъти

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цветната бременост е тогава когато забременява но цикъла и не спира.Потърси във гугала и прочети.И внимавайте и се пазете.

Супер фен Аватара на galu6a
    по принцип няма опасност ,но x3eme е пръв ,че може и да е цветн бременост ,но споко ако искате да сте сигурни едно тестче си направете то също отчита цветнана бременост
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Ами щом й е дошло значи логично да не е бременна

Сега проверих какво е и я питах дали и е нормална на цвят "кръвта" и каза, че си е нормална. Правим си тестове редовно за наше успокоение и до сега винаги са били отрицателни. Вчера пак правихме и беше пак отрицателен и вечерта й дойде. Та последно при такива обствоятелства има ли вероятност или не?

Не.освен ако не е цветна бременност,защото при нея ти идва,но тя се проявява в много малък процент от забременяванията.няма страшно бе щом не свършваш в нея.И от предеякулационната течност може да се забременее,но шанса е малък.

А ако има цветна бременност, на теста ще покаже ли положителен ако е бременна ?

Да.Теста отчита всякаква бременност.Ама вие защо толкова се панирате и постоянно правите тестове и постоянно се притеснявате.така какво удоволствие изпитвате от секса като след това 10 дена се притеснявате.и това всеки път.аз ще откача така

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цветната бременост е тогава когато забременява но цикъла и не спира.Потърси във гугала и прочети.И внимавайте и се пазете.
    x3eme при цветната бременост количестовото или цвета на кръвта са различни от обичаиното.
    п.с. щом и е дошъл цикъла и не е забелязала никакви промени в него значи няма страшно

Град
    Варна
    Пазете се повече , бъдете по-внимателни и няма да имате проблеми.
    Това , че цикълът на една жена е дошъл , че е в нормалното си количество , цвят , не означава , че тя не е бременна. Всяко правило си има и своите изключения . Най-добре да си направи тест за бременност 8 дена след секса , или да отиде на преглед при гинеколог. Той ще й даде най-обективно мнение , както и ще я насочи за опасностите , рисковете по време на секс , както и как да се предпазва от тях.
    Envoi moi ! ;]

теста се прави след 2 седмици най-рано 12-тия ден.и аз си мисля,че ако е цветна бременност(макар че е много малко вероятно) кръвта ще е малко променена или ще тече по-малко,все някак ще се усети по нещо,ако жената си познава добре тялото

Re: Има ли някаква вероятност?

По принцип има опасност и по принцип има цветна бременност . . .

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    x3eme при цветната бременост количестовото или цвета на кръвта са различни от обичаиното.
    п.с. щом и е дошъл цикъла и не е забелязала никакви промени в него значи няма страшно
    Съгласна съм с Rofl4e.Личи ,когато има нещо необичайно в цикъла.Хем цвета е по-различен,хем и количеството.
    offline forever!

Правете безопасен секс,във презарватив.
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: Има ли някаква вероятност?

Цитирай Първоначално написано от doesntmeaneverything
    Здравейте, съжалявам за въпросите, но искам да се убедя за техния отговор. С приятелката ми правим доста често секс и отначало почваме без, но след първите 10 мин слагаме предпазни средства и до сега не е бил късан или да съм свършвал в нея. Искам да попитам има ли някаква опасност така и вчера й дойде - това значи, че няма вероятност да е бременна, нали така?

Съжалявам за глупавите въпроси
    С последната ми приятелка правихме секс само така, но там не ни притесняваше евентуална бременност. Отговора на въпроса е "Да има риск". Такъв секс е абсолютно недопустим при овулация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си