- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли някаква вероятност?
Здравейте, съжалявам за въпросите, но искам да се убедя за техния отговор. С приятелката ми правим доста често секс и отначало почваме без, но след първите 10 мин слагаме предпазни средства и до сега не е бил късан или да съм свършвал в нея. Искам да попитам има ли някаква опасност така и вчера й дойде - това значи, че няма вероятност да е бременна, нали така?
Съжалявам за глупавите въпроси![]()
Да си чувал за цветка бременност?
Не казвам,че е това но и това е вариант.Вероятност винаги има,малка или голяма но я има.Правете безопасен секс,във презарватив за да няма после съмнения и главоболия.
Това казвах и аз, че го правим винаги със, но отначало почваме малко без. Какво е това цветка бременност ? Извинявай, че питам, но попринцип като й дойде няма вероятност да е бременна ? Правихме и тест и той е отрицателен на няколко пъти
Цветната бременост е тогава когато забременява но цикъла и не спира.Потърси във гугала и прочети.И внимавайте и се пазете.
по принцип няма опасност ,но x3eme е пръв ,че може и да е цветн бременост ,но споко ако искате да сте сигурни едно тестче си направете то също отчита цветнана бременост![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Сега проверих какво е и я питах дали и е нормална на цвят "кръвта" и каза, че си е нормална. Правим си тестове редовно за наше успокоение и до сега винаги са били отрицателни. Вчера пак правихме и беше пак отрицателен и вечерта й дойде. Та последно при такива обствоятелства има ли вероятност или не?
Не.освен ако не е цветна бременност,защото при нея ти идва,но тя се проявява в много малък процент от забременяванията.няма страшно бе щом не свършваш в нея.И от предеякулационната течност може да се забременее,но шанса е малък.
А ако има цветна бременност, на теста ще покаже ли положителен ако е бременна ?
Да.Теста отчита всякаква бременност.Ама вие защо толкова се панирате и постоянно правите тестове и постоянно се притеснявате.така какво удоволствие изпитвате от секса като след това 10 дена се притеснявате.и това всеки път.аз ще откача така
x3eme при цветната бременост количестовото или цвета на кръвта са различни от обичаиното.Първоначално написано от x3eme
п.с. щом и е дошъл цикъла и не е забелязала никакви промени в него значи няма страшно
Пазете се повече , бъдете по-внимателни и няма да имате проблеми.
Това , че цикълът на една жена е дошъл , че е в нормалното си количество , цвят , не означава , че тя не е бременна. Всяко правило си има и своите изключения . Най-добре да си направи тест за бременност 8 дена след секса , или да отиде на преглед при гинеколог. Той ще й даде най-обективно мнение , както и ще я насочи за опасностите , рисковете по време на секс , както и как да се предпазва от тях.
Envoi moi ! ;]
теста се прави след 2 седмици най-рано 12-тия ден.и аз си мисля,че ако е цветна бременност(макар че е много малко вероятно) кръвта ще е малко променена или ще тече по-малко,все някак ще се усети по нещо,ако жената си познава добре тялото
По принцип има опасност и по принцип има цветна бременност . . .
Съгласна съм с Rofl4e.Личи ,когато има нещо необичайно в цикъла.Хем цвета е по-различен,хем и количеството.Първоначално написано от Rofl4e
![]()
offline forever!
С последната ми приятелка правихме секс само така, но там не ни притесняваше евентуална бременност. Отговора на въпроса е "Да има риск". Такъв секс е абсолютно недопустим при овулация.Първоначално написано от doesntmeaneverything