- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да загубя девствеността си?
az sum ot plovdiv na 20g. imam problem s sexa .... o6te sum dewstwen ne sum prawil sex o6te. iskam da zagubq dewstwenosta si no ... kak da go naprawq ? momi4etata krai men me hareswat. az sum mil 4arowen. wisok i stroen. swalqt me jenite dosta su6to i az tqh, no ne se stiga do sex. po4nah da se registriram po razli4ni saitowe za zapoznastwa no tam ni6to ne stawa. i tam wsi4ki mnogo mi hareswat snimkite, no pak ni6to. izlizal sum dosta puti na sre6ti s momi4eta koito sum se zapoznawal w neta. natiskat mi se no ne stiga ni6to do sex. po edno wreme misleh da si powikam plateno momi4e no te sa skupi, nqmam tolkowa pari da gi dam. we4e sum ot4aen kakwo da prawq. towa se powtarq we4e kolko godini i o6te sum dewstwen i sum na 20g. dori. daite suwet kakwo da prawq ? w men li e problema ili ne6to drugo. ne znam kakwo da prawq. pomognete mi, daite suwet kakwo da prawq.
Ххъхъхъх от много чай се отчаева човек, така е![]()
![]()
ОН/
Ъ-ъ-ъ пич, по смело. След като си толкова готин давай смело, поискай си.
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
На всеки му идва момента...а и щом ти се лепят все с някоя тряя да се стигне до нещо бахти освен ако ти не гафиш нещо във възловите моменти
Уляля минетчовече напиках се да се хиля
Можеби.нямаш реална.преценка за.себе си. оххх не не
![]()
Споко човече. Прекалено много го искаш и затова се дъни положението. Карай си по спокойно и все с някоя мадама ще ти се усмихне щастието![]()
понякога когато най малко очакваме нещата стават точно така както искаме
ше дойде и твоето време
общувай повече и си повдигни малко духа
Гледай да си хванеш сериозна приятелка и до 2 седмици ако всичко е Ок трябва да ти пусне или отиди на някой купон,напий някоя мацка и си ти...Ама гледай и ти да не се напиеш щото![]()
![]()
Не се вкарвай в некви филми братле ... объркал си рейса пич![]()
Трябва да си малко по самоуверен ... по скоро много ... просто трябва да действаш ...
А докато уцелиш рейса ... чичко ръчичко ...![]()
... а да и мани ги тия флиртчета и гепиме и някви подобни .... от там може да си хванеш ако караш кола поне за 30-40 макарона , в същото време си футболистче имаш плазма минимум 42' , скъп телефон готина баня в която си се снимал естествено ..., трябва да имаш 3 снимки в кенефа на мола или някое по свежо кафе .... и може и да успееш![]()
2 sedmici hahaha. Tva da ne ti e .... .Първоначално написано от SinEo4koTo
A po v1prosa: Man nqma6 burza rabota. Trqbva da si nameri6 priqtelka koqto naistina te obi4a i ti q obi4a6 za da stane ne6to.
щом толкова те харесват ги РАЗБИЙ е чоек ..както казаха се отпусни вдишай няколко пъти и атака , ако така си дочакваш момента цял живот, накрая и и на другото ще му мине мерака![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Ами след като си ходил с момичета известно време ти предлагал ли си секс ? Или само си мислил за това.
Нали знаеш вица за господа и тотото;
Един искал много да спечели от тотото и рекъл : Господи защо не ми помогнеш?
а Господ му отговорил - ами вземи поне един фиш да пуснеш.
Да не би и твоята работа да същата.
abe da...nqma na4in da ne si hiper gotin ama ei tui nqkak si..ne ti vurvi..puu pust kusmet...ami f prosto ne te haresvat pone taka mislq..kazvat 4e si mil..kogato nqkoi trugne da iska ne6to,a az ne go haresvam mu kazvam mn si mil ama...i ne moga da razbera kak po4vate da s enatiskate,a ne pravite sex,kato se ima v predvid 4e momi4eto e navito nz..
Cruel Intentions
Може би си задръстен![]()
mi ne te znam kakvo im govori6 na mackiteama sigurno tam e problema ili si tvurde golqm kompleksar i te go razbirat sled nqkoq druga sre6ta
![]()
![]()
Отиди в клуб за компаньонки , като за пръв път.После сигурно ще ти е по-лесно.
Успокой се като за начало и не го превръщай в някаква фикс идея и задължителна целПробвай с мацките излизайте и то само ще си дойде. Ако не искаш задължително чувства и връзка излизай на дискотека и там няма как да не забиеш някоя. Проблем е ,че повечето гледат парите, което е много тъпо. Защото всяка казва че това не я интересува, ама като я питаш защо гаджето и е фрашкан, а не ходи с обикновено момче, ти се коколи и не знае какво да каже.
emi 6tom si tolkova gotin zna4i vse nqkade trqa da ima momi4e za teb...samo ne se ot4aivai.nameri si nqkoe momi4e i otna4alo davai po-krotko...ne pokazvai,4e mn go iska6...kogato stane vreme za tva 6te se vidi to ne pita...6te vidi6 kolko e hubavo,ako naistina q zaobi4a6...
![]()
Sko4i za da proveri6 ima6 li krile...
алеле маико толкова курви особено в плд бате само тря зн как да си поискаш няма жена която да не дава има маже кои то немогат си поискат штом имаш вуншност визиа само и се помоли и дават много барзо пут..ки са лесно днешно време
Вместо да търсеш момичетата само за секс,помисли да си намериш сериозна приятелка.. от която ще получих сексарано или късно!Апък за платените момичета е супер тъпо,защото първия път трябва според мен да е с човек на когото държиш и обичаш и точно на него да си се отдал изцяло!
Съгласен с мнението на @Rofl4eНамери си приятелка, излизайте, веселете се, гледайте филми, говорете си за живота и любовта и рано или късно всичко ще стане от самосебе си
А и ще изпиташ истинско удоволствие, понеже го правиш с любимата, а не с някоя разкикерчена лелка, дето ще вика "Ооо, Ооооо, Ооооооо" и за нея всичко е заради парите. И няколко дена по-късно, като ти се прииска пак, к'во правим? Пак ли звъним? Нем, сериозна приятелка е решението. Айде успех
![]()
ела ми тукависок и строен
Хах сега сериозно ами ..щом искаш секс..просто. .поискай си прибегни до енго ти направи крачката...просто й акжи..да го анпраивм и се чукайте![]()
Може би повече самочувствие
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Рано или късно за всеки влак си има пътници....![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
хм... mislq , 4e trqbva prosto da si hvane6 priqtelka - po - seriozna i ot tam 6te ti se naredqt ne6tata;]