- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да загубя девствеността си?
С ръката си.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Oбщо взето съм съгласна с това мнение =)Първоначално написано от ubuntu
Като се наведеш виждаш ли си пениса и на мястото ли си е?
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Нещо съм се отнесла докато пиша
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
добре само аз ли мисля че темата е ебавка?!![]()
мнеПървоначално написано от CryForMe
![]()
па ако верно е така-слушай каките горе...![]()
![]()
и не чакай да удариш петдесетака
![]()
[quote="x3eme"]понякога когато най малко очакваме нещата стават точно така както искаме
ше дойде и твоето време
+1 - mn to4no kazano :P
всичко с времето
Прави секс![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
като заначало си избии тая мания от главата, че като си на 20 и си девствен значи задължително трябва да правиш секс, защото повярвай ми няма да се получи(както виждаш не се и получава)..
Намери си сериозна приятелка на твоята възраст, 18-19 годишна, наблягам на СЕРИОЗНА, не се засилвай да правите секс още в началото, изчакай я и тн ... в един момент тя сама ще го поиска а ти ще се кефиш... Нали се сещаш, търпение му е майката, търпение и упоритост.....
И ако все пак това със сериозната приятелка не ти допада, отиди в някоя дискотека с приятели, все ще се намери някоя да се забиете, заведи я у вас, ако се съгласи, би хепи, не се притеснявай и действай, ако ли не, следващата![]()
И все пак според мен 1я вариант е много по удачен, поне ще знаеш нещо за човека който ти е 1ви ....!
Аз не разбрах защо си толкова отчаян, защото си девствен или защото ти се прави секс?
Иначе не виждам какъв ти е проблемът, ако наистина си такъв, за какъвто си описваш. Доста биха ти пуснали, особено ако са пияни.
Don't worry, be happy!
Авторче - ot4aqnpld - ако темата не е ебавка, ти прочете ли какво ти е писано до тук и какво смяташ да правиш?
станал е жиголо вече какПървоначално написано от mirmark
![]()
![]()
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
+1Първоначално написано от mort
![]()
+1Първоначално написано от mort
![]()
кво сички почнахте да ебавате пича не ми стана ясно....
ако бяхте на негово място нямаше да се смеете нали![]()
ami otidi na k*rva
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Батка щом си такъФФФ убавец пусни тука некоя снимка и може да ти излезне кЪсмета с некоя шматка (Има доста леки женИ в тоя фором)![]()
i bratle ti gi naredi momi4etata ot tozi forum![]()
мн интересно..нали уж излизаш с момичета харесват те както каза..натискат ти се ала бала пък нищо не става..някак си не се връзва тва..явно не можеш да подходиш правилното към момичетата..но не се притеснявай и твоито време ще дойде..няма да умреш девствен ..дано![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
ami 4ovek , pokani nqkoe momi4e koeto ti dopada na sre6ta... nemekni i4e q haresva6 i i go pokaji sas nqkakvi vazbujda6ti namecitaka se pravi , apak moje bi si devsten za6toto iz4akva6 da ti padne si4ko ot nebeto , poraboti i varhu sebe si ,napravi nqkakva po-seriozna kra4ka i 6te ti potragne
![]()
![]()
пи4 ако приемем 4е тва което си писал е истина на4и си супер испаднал (а според мен е лъжа...) но ина4е те саветвам да се огледаш хубаво в огледалото , да провериш кво толкова говориш по срещи и накрая да се осазнаеш...