.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Уляля минет човече напиках се да се хиля Можеби.нямаш реална.преценка за.себе си. оххх не не
    +123
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Аве пич, ти ако беше красив, умен, строем и там както се хвалиш, все щеше да си намериш една мацка за 20 години живот. А друг е въпросът, че обикновенно до секс се стига след една сериозна връзка. Ти какво искаш--> уреждаш си среща с непозната от нета и още първият ден - хоп , в леглото. Не става така
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

Re: Как да загубя девствеността си?

Цитирай Първоначално написано от ot4aqnpld
    az sum ot plovdiv na 20g. imam problem s sexa .... o6te sum dewstwen ne sum prawil sex o6te. iskam da zagubq dewstwenosta si no ... kak da go naprawq ? momi4etata krai men me hareswat. az sum mil 4arowen. wisok i stroen. swalqt me jenite dosta su6to i az tqh, no ne se stiga do sex. po4nah da se registriram po razli4ni saitowe za zapoznastwa no tam ni6to ne stawa. i tam wsi4ki mnogo mi hareswat snimkite, no pak ni6to. izlizal sum dosta puti na sre6ti s momi4eta koito sum se zapoznawal w neta. natiskat mi se no ne stiga ni6to do sex. po edno wreme misleh da si powikam plateno momi4e no te sa skupi, nqmam tolkowa pari da gi dam. we4e sum ot4aen kakwo da prawq. towa se powtarq we4e kolko godini i o6te sum dewstwen i sum na 20g. dori. daite suwet kakwo da prawq ? w men li e problema ili ne6to drugo. ne znam kakwo da prawq. pomognete mi, daite suwet kakwo da prawq.

Aми какво да ти кажа... Отиди на к*рва, не са толкова скъпи.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Sarityyy
    Аве пич, ти ако беше красив, умен, строем и там както се хвалиш, все щеше да си намериш една мацка за 20 години живот. А друг е въпросът, че обикновенно до секс се стига след една сериозна връзка. Ти какво искаш--> уреждаш си среща с непозната от нета и още първият ден - хоп , в леглото. Не става така
    Момчето моли за помощ, а ти го обиждаш?

Голям фен
    Град
    Варна
    Етого решениято следващия път като излизаш на среща с някоя, и усещащ че ти се натиска и и случайно почнете да се целувате , започваш да я бараш за гърдите по тялото между краката уж случйно си стигнал до там , и в един момент я питаш дали и се прави нещо повечко , абе направо си го казваш дали и се прави секс .И ако се съгласи се мятате някаде или увас или утях кощеш и някаде навънка на закътано , ама няма да казваш че си дествен че вземи да си помисли момичето (къв е тоя ще да правим нещо а той незнае как да го вкара).
    Вземи пробваи по тоя начин няма да ко да загубиш ко не стане при първата при втората момичета колкото щеш.
    Трябва си нахален малко , заведия някаде в някои парк седнете на някои пеичица по говоретеси сладко сладко така до нея плътно седни и кат видиш момента скачай.

Голям фен
    Град
    Варна
    До Sarityyy

Не е баш така както казваш , това че при тебе нее ставало нищо от първа среща неозначава че при всички е така , зависи на какво момиче ще попадне и за какво е настроена .

При мен повечето пътя кадето съм праил секс с момичета си били при такива с които несъм имал сериозни отношения връзка и т.н
    Дори има такива на които още от първата среща .

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    До Sarityyy

Не е баш така както казваш , това че при тебе нее ставало нищо от първа среща неозначава че при всички е така , зависи на какво момиче ще попадне и за какво е настроена .

При мен повечето пътя кадето съм праил секс с момичета си били при такива с които несъм имал сериозни отношения връзка и т.н
    Дори има такива на които още от първата среща .
    Е да ама момчето щом на 20 и още не може да се уреди, значи не му се получават работите от първият път. Трябва да се опита да завъже някаква що годе сериозна връзка и тогава ще си прави секс редовно и няма да има проблеми.
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

Повече от фен Аватара на marjesa
    Явно не си роден да правиш секс ... Може би като станеш на 40 ...
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Мара Шепова не би те изоставила

Уляля минет човече напиках се да се хиля Можеби.нямаш реална.преценка за.себе си. оххх не не
    +1
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Цитирай Първоначално написано от SinEo4koTo
    Гледай да си хванеш сериозна приятелка и до 2 седмици ако всичко е Ок трябва да ти пусне ...
    Сериозна приятелка... и до две седмици... джиджи биджи ..
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Пробвай с козичка или овца,пак става (гледай да не уцелиш мъжка!).

Пробвай с козичка или овца,пак става (гледай да не уцелиш мъжка!).

Град
    Do mr0b1 :PpP~

мърло ако нямаш кво да казваш не казвай ... намерила да се подиграва вече .. кво като са ти пръснали сливата на 14-15години бе ?

споко бе пий 1 уиски бързо да се отпуснеш и си царо
    тиХо Ся

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Моля ви се хванете си някоя курва и дано да ви олекне

Само не сдухвай - това е най-лошото. Да си с понижено самочувствие и да мислиш, че няма да стане. Така само влошаваш нещата. Мисли позитивно и опитвай повече. Шефа на немското разузнаване е имал една мисъл - "Колкото повече изтрели към целта, толкова по-голяма е вероятноста да уцелиш !!!"

Мега фен Аватара на Hilary_
    Еее ти пък... и какво като все още не си спал с някоя... и това ще стане не бързай... Няма за какво да се отчайваш от живота само защото не са ти пуснали все още... когато най-малко очакваш ще стане... а до тогава не го мисли...

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от kr1s0

мърло ако нямаш кво да казваш не казвай ... намерила да се подиграва вече .. кво като са ти пръснали сливата на 14-15години бе ?

споко бе пий 1 уиски бързо да се отпуснеш и си царо
    Ей лайнар сбръчкан,я си мери приказките,как па веднага ми написа автобиографията,а бе кретен мазен?!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    кво сички почнахте да ебавате пича не ми стана ясно....
    ако бяхте на негово място нямаше да се смеете нали
    Съгласна с теб Боби...

умирачка е твоя проблем

не знам дали темата е ебавка,ама и аз съм на 20 и имам същия проблем.....

ориентирай се към хомосексуализма

Явно много спичаш,я се отпусни,не отиваш на война,а се запознаваш с момиче... баси

Re: Как да загубя девствеността си?

Цитирай Първоначално написано от ot4aqnpld
    az sum ot plovdiv na 20g. imam problem s sexa .... o6te sum dewstwen ne sum prawil sex o6te. iskam da zagubq dewstwenosta si no ... kak da go naprawq ? momi4etata krai men me hareswat. az sum mil 4arowen. wisok i stroen. swalqt me jenite dosta su6to i az tqh, no ne se stiga do sex. po4nah da se registriram po razli4ni saitowe za zapoznastwa no tam ni6to ne stawa. i tam wsi4ki mnogo mi hareswat snimkite, no pak ni6to. izlizal sum dosta puti na sre6ti s momi4eta koito sum se zapoznawal w neta. natiskat mi se no ne stiga ni6to do sex. po edno wreme misleh da si powikam plateno momi4e no te sa skupi, nqmam tolkowa pari da gi dam. we4e sum ot4aen kakwo da prawq. towa se powtarq we4e kolko godini i o6te sum dewstwen i sum na 20g. dori. daite suwet kakwo da prawq ? w men li e problema ili ne6to drugo. ne znam kakwo da prawq. pomognete mi, daite suwet kakwo da prawq.
    хах ае брато .. при положение че ти се натискат мадамите и работата се дани 100 % проблема е в теб .. но немоа ти кажа къв би могъл да е той .. доста забавнен разказ ..
    Теййй шййй ... хяхх

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Хвани си гадже и я наеби?
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си