- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да загубя девствеността си?
+123Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Аве пич, ти ако беше красив, умен, строем и там както се хвалиш, все щеше да си намериш една мацка за 20 години живот. А друг е въпросът, че обикновенно до секс се стига след една сериозна връзка. Ти какво искаш--> уреждаш си среща с непозната от нета и още първият ден - хоп , в леглото. Не става така![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Момчето моли за помощ, а ти го обиждаш?Първоначално написано от Sarityyy
![]()
Етого решениято следващия път като излизаш на среща с някоя, и усещащ че ти се натиска и и случайно почнете да се целувате , започваш да я бараш за гърдите по тялото между краката уж случйно си стигнал до там , и в един момент я питаш дали и се прави нещо повечко , абе направо си го казваш дали и се прави секс .И ако се съгласи се мятате някаде или увас или утях кощеш и някаде навънка на закътано , ама няма да казваш че си дествен че вземи да си помисли момичето (къв е тоя ще да правим нещо а той незнае как да го вкара).
Вземи пробваи по тоя начин няма да ко да загубиш ко не стане при първата при втората момичета колкото щеш.
Трябва си нахален малко , заведия някаде в някои парк седнете на някои пеичица по говоретеси сладко сладко така до нея плътно седни и кат видиш момента скачай.
До Sarityyy
Не е баш така както казваш , това че при тебе нее ставало нищо от първа среща неозначава че при всички е така , зависи на какво момиче ще попадне и за какво е настроена .
При мен повечето пътя кадето съм праил секс с момичета си били при такива с които несъм имал сериозни отношения връзка и т.н
Дори има такива на които още от първата среща .
Е да ама момчето щом на 20 и още не може да се уреди, значи не му се получават работите от първият път. Трябва да се опита да завъже някаква що годе сериозна връзка и тогава ще си прави секс редовно и няма да има проблеми.Първоначално написано от beretta92sd
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Явно не си роден да правиш секс ... Може би като станеш на 40 ...
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Мара Шепова не би те изоставила![]()
+1Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Сериозна приятелка... и до две седмици... джиджи биджи ..Първоначално написано от SinEo4koTo
![]()
![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Пробвай с козичка или овца,пак става (гледай да не уцелиш мъжка!).
Пробвай с козичка или овца,пак става (гледай да не уцелиш мъжка!).
Първоначално написано от aka6a_vamp
мърло ако нямаш кво да казваш не казвай ... намерила да се подиграва вече .. кво като са ти пръснали сливата на 14-15години бе ?
споко бе пий 1 уиски бързо да се отпуснеш и си царо![]()
тиХо Ся
Моля ви се хванете си някоя курва и дано да ви олекне![]()
Само не сдухвай - това е най-лошото. Да си с понижено самочувствие и да мислиш, че няма да стане. Така само влошаваш нещата. Мисли позитивно и опитвай повече. Шефа на немското разузнаване е имал една мисъл - "Колкото повече изтрели към целта, толкова по-голяма е вероятноста да уцелиш !!!"
Еее ти пък... и какво като все още не си спал с някоя... и това ще стане не бързай...Няма за какво да се отчайваш от живота само защото не са ти пуснали все още... когато най-малко очакваш ще стане... а до тогава не го мисли...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ей лайнар сбръчкан,я си мери приказките,как па веднага ми написа автобиографията,а бе кретен мазен?!Първоначално написано от kr1s0
Съгласна с теб Боби...Първоначално написано от x3eme
![]()
не знам дали темата е ебавка,ама и аз съм на 20 и имам същия проблем.....
Явно много спичаш,я се отпусни,не отиваш на война,а се запознаваш с момиче... баси![]()
хах ае брато .. при положение че ти се натискат мадамите и работата се дани 100 % проблема е в теб .. но немоа ти кажа къв би могъл да е той .. доста забавнен разказ ..Първоначално написано от ot4aqnpld
![]()
Теййй шййй ... хяхх
Хвани си гадже и я наеби?
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test