- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Държавата (град) на вашите мечти?
///////////////////
Последно редактирано от flawless_ : 02-11-2012 на 12:25
Еей, много си негативна, бе момиче! Никой не те кара да ги гледаш. Да, и на мен ми писна от простотията, ама не е здравословно да изпитваш такава ненавист към всичко и всички. Не ти прави чест да говориш така за звезда като Лили Иванова. В България има много свестни хора, просто повечето не ги дават по телевизията.
Последно редактирано от flawless_ : 02-11-2012 на 12:26
@anqlchetyyy11-е,тебе пък какво те греят звездите не мога да разбера ? О.о просто си живей собствения живот и не ги отразявай-не е трудно
ако пък това ти е причината да емигрираш-е,честито спечели първа награда за най-ретардираното оправдание на света ...
Последно редактирано от Glamour92 : 02-11-2012 на 13:22
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Glamour92 глупости, не може да се игнорират защото плакатите им са на всеки ъгъл, мутрите им са нон стоп по телевизора, а в дискотеките само въртят Преса и Галя. Човек и да иска да ги игнорира не може, не съм кон с капаци а и те навсякъде се врат, да не би случайно да не ги забравят за минута хората. И това е една от причините, не най-важната, нито единствената за да напусна.
Ама нея изтъкваш, мойто момиче, при това положение на държавата, ти си се концентрирала върху това че в дискотеките пускали Преслава! Ми браво, на мен пък не ми пречи щото бях забравила че съществува тази жена докато ти не ми напомни. Вместо да гледам Горещо с Райкова, нищо не ми пречи да превключа на някой класически концерт по другата телевизия, или на каквото друго си поискам. Не е ли така? Твой проблем е че издребняваш толкова. Пожелавам ти скоро да погледнеш по друг начин на нещата. Ебаси простотията.
Москва.От малка си ми е мечта
![]()
Женско съм ;]
Общо взето ми харесват места с мека зима с малко или още по-добре никакъв сняг и градове на море/океан или с голяма река.![]()
в Москва се живее сравнително трудно
hi.
Uhm, I'm just wondering,
have you got any kind of
like sort of punky, electronica,
kind of grime. Kind of like new
wave grime. But with kinda
maybe like with broken beats.
Like kinda dubby broken beats
but a little bit kinda soulful.
Like kinda drum and bassy but
kinda more broken drum and