Моите мечтани местенца са :
*Ирландия - където и да е в страната
*Франция - Ница
*Австрия - Виена
*САЩ - Лос Анджелис

*Ирлания - от малка ме влече тази страна ...не знам какво по-точно,но може би това се дължи и на факта,че обожавам ирландската музика. мисълта за безкрайните зелени хълмове и като цяло за красотата на тази държава ме изпълва с чувство за свобода и щастие.

*Ница - бях там преди 2 години и се влюбих в това място.Моренце,прекрасно слънчево време,палмички,много приятни хора...беше страхотно.Даже не исках да се връщам

*Австрия - не съм ходила още там и си нямам напредстава как е положението,но съм чувала страхотни отзиви за нея.Може би много ми харесва,защото си ни е ближичко,хората са с близък до нашия манталитет,климатичните условия са добри,много е чистичко и зелено , а и отдавна се каня да науча немски така че за мен би било удоволствие да отида там.

*Лос Анджелис - имам братовчеди там,които непрекъснато ме карат да им отида на гости и се надявам искрено някой ден да успея,но като цяло са ми необходими доста финансови средства не само за транспорт,но и въобще за живот и обучение там.Виждала съм снимки,много е красиво и хубавото е че няма да се чувстваш като изолирания от обществото чужденец,защото масовото население там е такова.А може би по-скоро ме влече заради повечето холивудски актьори,певци и т.н. :P