В др.сайтове доста добри отзиви чух за степерите.Вие използвалили сте и какви?Помагат ли за премахване на коремче ?
За премахване на коремче ти трябва диета и малко коремни преси...
Степера си като ергометъра и тичането, въртиш си тама и се потиш, няма нищо чак толкова специално в него..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Аз съм много доволна, но той не е за коремните мускули, а за седалищни и бедра. Моя има и едни приставки(ластици), с които тренираш и ръцете, но тях по- рядко ги ползвам...
Не харесвам степерите...
Една приятелка имаше преди и само ми се оплакваше, че това чудо не върши никаква работа..само си губиш времето, иначе аз не знам колко е вярно. Аз само веднъж използвах степер, докато бях в тях и два часа си играх с него, а дори не усетих някакво напрежение по мускулите![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
тва е се едно ходиш,няма смисъл от него
И аз съм опитвал да правя нещо на тези степери,абсолютно нищо не усещам.Тичането е в пъти по-добър вариант за кардио,както и велоергометърът.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
аз имам в къщи секи ден се качвам ама ме писна и е мн ТЪПО ефект няма![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ако използваш степер ще стегнеш мускулите на краката: квадрицепси, задни бедрени, прасци, и седалищни мускули. Не очаквай да направи някакво чудо с корема си. Ако го използваш по няколко часа на ден най-вероятно ще стопиш нещо, но стопеното ще е комплексно от цялото тяло. Мен ако питаш най добре се качвай по стълбите 2-3 пъти до последния етаж и обратно, същия ефект за без париа за корема тичане, скачане, колело (всичко от което се потиш)+коремни+една прилична диета и резултата ще бъде налице.
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki