- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Търся плакати на Twilight
Всъщност немското Браво се продава и в бг. В книжарницата в мола. В следващия брой ще има мега постер на Едуард 160 санта висок :PПървоначално написано от zai4ety13
Немското ако не се лъжа го има от днес в книжарницатаПървоначално написано от fenkatakrisi952
![]()
Бахти тъпото селоВ моя "град" пак не са донесли БРАВО ужс. вече си мразя града.Почти никога не донасят нещо ново, няма никви хубави магазини, училищата са ужасни, с ужасни и мнооого тъпи учители.Уффф писна ми от всичко тва,ама... ако някои си е купил браво може ли да ми сканира там дето има една статия за Роб и Параморе. и виждам( в сайта на БРАВО) че има нещо писано за "новолуние" ... ако намерите че в някои сайт са сканирали или са преписали статиите от тоя брой плс пишете тука.ПЛС!
Имам един на "Здрач", който го имам 2 пъти. Плаката е на Кълънови с Едуард най-отпред. Имаш ли го?
"Death is Peaceful, Easy... Live is Harder"
аз имам много на здрач и най- вече на робърт имам лепенки нартички с афторафи плакати и значки
аз имам и доста други плакати от Браво хай клуб и немските браво и попкорн
Имам на "Здрач"
Ако още се интересуваш,пиши (:
Имам на "Здрач"
Ако още се интересуваш,пиши (:
еми аз имам много плакати на здрач от бг и немските списания ако някой го интересува да пише на скайп : mar1e74e7o123 имам не само на здрач а и на много други
И аз имам доста плакати на Здрач, Новолоние... Имам и на Едуард, Бела (отделни) както и на Робърт Патинсън, Кристен Стюарт и Тейлър Лаутнър.. И мегаплаката от 5 части на Twilight от Хай Клуб.Ако някой се интересува - пишете лично, за да ви намеря в скайп.![]()
имам няколко разгледай албума ми ако искаш и пиши лично ако си харесаш нещо http://www.album.bg/plakatistefi/?view=3&page=1
имам некви от специалните броя на Браво, обаче имат лепенки отзад. Направо ще ти ги подаря, то ако не ги дам на някого, си отиват директно в кофата. Чудя се от къв зор си дадох парите за т'ваПари не искам
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ако имаш каквото и да е на Емо стил и Еvanescence ми пиши ЛС+снимка.
Също така ако предлага картички или календарчета на фолк певиците пак ЛС+снимка.