- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отваряне с пръстче?
малеее тей като почнете с тея пръсти..какво си мислиш че като се отвориш сама мн хубаво..браво бе..мн злеее..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
осъзнайте се ..моля вии
![]()
![]()
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
бе аз едно не моа разбера...на тоа свят момчетата сиг са поече от момичетата А ВИЕ С ПРЪСТИ СЕ ОТВАРЯТЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
те момчетата за кфо са създадени да ви гледат как си се отваряте сами ли ?!?!?
![]()
Хименът ще се разкъса и физически и технически ти няма да си девствена,но псхически ще си бъдеш такава!
Мацко супер подпис извади!И гоовриш даже руски гледам,рускиня ли си?Първоначално написано от Mona_90
50:50-майка ми е българка,баща ми руснак,а аз съм мелез.Първоначално написано от klient
![]()
Кое личи по точно,за избора на всяко поколение или за това че съм 50:50?Първоначално написано от x3eme
нали си голямата умница
сама се сети
няма да ти се обяснявам
Пич вземи се в ръце малко,както виждаш аз не съм се заяла с тебе и такава ирония въобще не ми е по-вкуса.Щом искаш ще се заяждаме нямаш проблеми,КИРЧО!!!Първоначално написано от x3eme
Ей УРЪФЛЯК,кво се правиш на много оборотен.Кво ти е направило момичето ,та така се държиш с него?Май някой не си е взел дозичката и не си е ударил чекията за лека нощ!!Айде ГЕЙ-чо скривай се в дупката от дето изпълзя и се дръж малко мъжки,като кавалер!!Първоначално написано от x3eme
каква ирония , баща ми е германец , майка ми българкаПървоначално написано от Mona_90
Шпрехен зи доич , Яааа , Найн , дас ист зер шьон
![]()
по темата : Мисля че е глупаво да се отваряш кат консервена кутия "БоБ'' сама .. По добре си намери едно момче , опознай го за 1-2 седмици и си направете кефа![]()
Наистина ли е възможно да ти се скъса девствената ципа от пръст(и)? и ако например след това има малко кръв, това означава ли, че ти се е скъсала девствената ципа?Първоначално написано от LadY_AnonYmitY
може ли някой да ми отговори сериозно?Първоначално написано от krisi_pat