- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гримирате ли се в часовете
Абе гледам ги тези от моя клас и им се чудя-най-редовно се мацат с гримове в часовете. Айде да оставим това, че е неуважение към учителя и т.н, ами и от естетична гледна точка ми е грозно.Разбирам да си сложиш в междучасието дискретно червило, ама това да си слагаш фон дьо тен, да си извиваш миглите, да се лакираш, да си скубеш веждите...на мен поне ми е хем гадно, хем смешно. Та се чудя аз ли нещо не съм в крак със съвременните представи или и вие мислите като мен.Гримирате ли се в часовете? А как възприемате тази идея?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не съм тъпа кифла и не го правя. Но ако учителят не прави нищо в часовете, мога да се занимавам с достатъчно други странични дейности![]()
Случвало се е да си сложа молив за очи през междучасието, но в часовете не се гримирам. Смешно ми е.
Аз не, не нося гримове със себе си, но 3 - 4 момичета от класа се гримират понякога ..
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Ем не съм се гримирала в час може да се случи само в междучасието ама едни кифли отварят цял козметичен салон на чиновете си![]()
смешни са...то лакове ли не бяха,ФДТ-и,спирали,гланцове
![]()
![]()
![]()
<3 أحبك الشمس
в часовете никога не съм се гримирала..
само в междучасията в тоалетната слагам гланц, спирала, молив и малко парфюм![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ЛОЛ и при нас е такаПървоначално написано от xpreciousx
![]()
Ммм имам две три такива "принцеси". Идват първия или втория час, сядат най отзад, изсипват си цялата покъщнина так да се каже, че даже не се вижда цвета на чина. И като почнат мацаници и чудо. И когато свърши часа като се напръскат с тежките си парфиюми като засмърди цялата стая и до 6-7 час едва се стои в нея стая. И това е... нито идват на училище, нищо не праят в час. Постоянно обикалят заведенията около даскало и така им минава деня.
И най-много ме е яд, че има хора които нямат нито едно отсъствие внимават и слушат в час, уважават учителите и им е трудно да искарат добри оценки. А тея "принцеси" да се явят три-четири пъти в седмицата, да имат безброи отсътвия и да им пишат добри оценки, да не ги изключват на савети направо ПОЗОР![]()
![]()
![]()
Определено не! И в моя клас ги има, дори една приятелка го прави, ама поне само глац, а някой цял козмеичен салон отварят... Хипер тъпо е и понякога смешно. Сякаш няма м/учасие за тая работа..
![]()
аз даже огледало не нося някои цяла чанта с козметика вадятмн с ами смешни такива и като започнат в часовете да се мацат
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
ХаХа и аз не се гримирам в час.Тва се прай у дома..не в училище.Не само че е неуважение към учителите,но и е смешно.
Шофирай разумно - стигни жив!
и при мен е такаПървоначално написано от xpreciousx
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
м не се гримирам в часовете това го правя в къщи..адски смешно е има си м/учасия за тия неща, но добре че нямам такива кифли в класа,че щяхме да се изпокараме, защото мн ме дразнят такива..![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Амии аз съм на светлинни години от определението "кифла", но много често се случва да си слагам молив и спирала в час..., да ми скубят веждите или да ми правят нещо по косата... Пак имам знания и изкарвам добри оценки, пък и никой даскал не е проплакал заради гримирането, след като през повечето време му засвидетелствам уважение. Малко нещо странни ми се струвате с тая нагласа... който си позволи нещо в час е кифльок![]()
Еми аз редовно си се гримирам в час .. ама само гланц,молив и спирала : )).Понякога и се лакирам,ама тва става много рядко.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ох, преди известен период от време постоянно си мъкнех гримовете в училище. И не, за да се правя на интересна, а просто защотокато се гримиваш в 12ч. преди обед и до 15ч.-16ч. грима ти е станал на гъз и се налага да го доошлифоваш.
Чесно казано вече и аз правя забележки на моите скъпи, драги съученички когато се гримират.
Поприцнип излизам с довода, че НЯМА за кого толкова дасе контят и , че и без това са ми красиви и няма нужда от странични материали, с които д аподчертаят красотата си.
Относно скубенето на веждиизвинявам се, но в нас нямам време да ги скубя, все ми е неудобно, а в училище пада най-яката дневна светлина, на която можеш предостатъчно добре да оскубеш и оформиш веждите си.
Ама не знам.. аз вече започнах да се харесвам и с неоскубани вежди, тъй, че ми е все тая.
Но наистина няма да спра със забележките за гримирането в час!
Верно, че са тъпи и кухи лейки ( с извинение, щото се пак са ми приятели, но за приятели не можеш само хубаво да говориш,) те си го знаят, че са неуки и неграмотниимат нужда от една като мен да им го повтаря всеки ден белким се осъзнаят на време и се стегнат в ръце, защото виждам в тях потенциалн да станат умни, цивилизовани с обноси момичета.
Но до макс 2-3 години ще осъзнаят, че външността, която имат в момента е за Б О К Л У К А.
Пропадаме хорица, пропадаме
Тия от моя клас отварят цял козметичен салон на чиновете си..аз се чудя как не си сменят превръзките в часовете..Пълни идиотки остави че е неуважение към учителите и към другите в часа..Е и аз слушам музика в час..
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Не,тоо аз попринцип не се гримирам. Има няколко екземпляра от нашия клас,който редовно го правят. Имам чувсвото,че се къпят в гланц
Имам проблем с устните, много ми се напукват, затова се случва да си сложа балсам, но това е супер рядко.
Иначе в моя клас има едно момиче, което в някой от първите часове вади огледалце, пудра (няма пъпки, кожата й е перфектна), молив, спирала, гланц, каквото още се сетите и почва. Нито й се прави забележка, нито нищо. А не е от тези, които уважават учителите.
Нищо ново под слънцето.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Аз попринцип не си нося гримовете на училище или където и да било. Случвало ми се е в края на часа да си сложа гланц, но нищо друго. Ако ми се наложи да си оправям лицето, това става през междучасието![]()
много рядко, но е само, за да си сложа гланц
Не! Това е адски смешно и глупаво... Не е там времето и мястото! Съгласна съм за гланц, НО през междучасието. Неуважение е и към учителите... Хората се опитват да им налеят нещо в главите, а те ще се гримират и т.к.
Първоначално написано от Axe_vs_Sword
![]()
![]()
При нас такъв проблем нямаме
Обаче в час по физика съм си слагала черен молив но не и да си извивам миглите
Ама то в час по физика всичко друго се прави освен и да се учи
![]()