.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Амии аз съм на светлинни години от определението "кифла", но много често се случва да си слагам молив и спирала в час..., да ми скубят веждите или да ми правят нещо по косата... Пак имам знания и изкарвам добри оценки, пък и никой даскал не е проплакал заради гримирането, след като през повечето време му засвидетелствам уважение. Малко нещо странни ми се струвате с тая нагласа... който си позволи нещо в час е кифльок
    Скубила си си веждите в час?! В училище?! А краката епилираш ли си там? Грозно е. Няма значение дали изкарваш хубави оценки или дали учителите ти правят забележка, просто е грозно и невъзпитано. Всички тея процедури за разкрасяване се правят вкъщи, а не като едни съученички дето даже си носеха преса в училище..

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Имам проблем с устните, много ми се напукват, затова се случва да си сложа балсам, но това е супер рядко.
    Иначе в моя клас има едно момиче, което в някой от първите часове вади огледалце, пудра (няма пъпки, кожата й е перфектна), молив, спирала, гланц, каквото още се сетите и почва. Нито й се прави забележка, нито нищо. А не е от тези, които уважават учителите.
    Нищо ново под слънцето.

ДАДАДА!Абсолютно същото е в моят клас.И на мен само ми се е случвало да си сложа балсам в час.Даже когато съм в час не си позволявам да се погледна в някое огледалце!!!

Апфф то какво ли не съм виждала... Носят се преси, сешоари, зарядни, духалки, ... Гримовете са най-малкия проблем. Мен направо ме побиват тръпки като ги вида ония без грим.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Зимата най-много да си сложа балсам за устни, но се случва рядко, защото обикновено го правя в междучасието..
    Да и моите предишни съученички се тупираха, гримирваха, изправяха в час...Ужасно грозно е..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

И аз се възмущавах на това преди няколко дни Седят си наще кокони-извадили по едно огледалце и по една торба с гримове (те носят повече гримове отколкото учебници и тетрадки) хилят се и се мацотят там...и к'во?По-хубави ли ще станат или по-умни ли...май никое от двете...

Аз в даскало почти никога не се гримирам или ако го правя то е само да си сложа гланц и то не в часа...
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

На даскало - без грим!
    Освен, когато случаят го изисква (личен празник) или ми избият шайбите.
    Имам проблем с балсама,обаче...пристрастен а съм и е трудно да го откажа. Особено през зимата.
    Най-после ти дойде...Добре направи.
    Копнях за тебе,
    В душата ми желание запали ти
    и цяла изгорях...
    Сафо

Ама че нагли келешчета ще са да се гримират в часовете?!?!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    Хасково
    хах и от моя клас има момичета които се гримирват в час и само момчетата като ги видят и веднага казват на даскалките

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Е т'ва е супер тъпо и просташко.
    Слагам си балсам или гланц,но да си извадя цялата козметика на чина и да почна да се цапотя...много мангалско.
    Тая работа е за вкъщи.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ей тук коя от коя по-примерна...
    И аз съм против гримирането в час, но не бих направила забележка.
    Учителят за какво е там?Не е само за да си изпее урока, да напише отсъствията и да изпитва.Трябва да е респектиращ, а не да позволява на учениците да му се качват на главата и да го правят на маймуна.
    Щом той позволява подобни своеволия в час /като гримиране/, коя съм аз да поучавам.Да се оправят.
    Иначе, случвало е да си сложа балсам в часа, ако усетя че устните ми са се напукали.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Амии аз съм на светлинни години от определението "кифла", но много често се случва да си слагам молив и спирала в час..., да ми скубят веждите или да ми правят нещо по косата... Пак имам знания и изкарвам добри оценки, пък и никой даскал не е проплакал заради гримирането, след като през повечето време му засвидетелствам уважение. Малко нещо странни ми се струвате с тая нагласа... който си позволи нещо в час е кифльок
    аз съм много съгласна с теб,това да си сложиш черен молив например не е нещо толкова лошо особено като е размазан.Почти всеки ден правя така и мисля че не е толкова смешн+ това учителите никога не са ми казвали нещо по този въпрос,но все пак всеки със мнението си

Град
    Велико Търново
    Понякога се случва да си сложа балсам,като усетя,че са ми много сухи устните,защото все пак сега е студено и макар и рядко се е случвало да ми се напукат леко устните.Пудра не нося на училище,най-много молив да си нося и да си сложа в междучасието.Гланц си нося винаги,и се случва както казах да си сложя някога през часа,но не винаги

Иначе би ми било смешно,ако някои започне да си скубе веждите през часа.То и аз нямам време да ги скубяя в нас,затова събота или неделя ги оправям и през делничните дни не се занимавам с тях.

Вкъщи нямам време да се гримирам, камо ли в час. Тогава се старая да внимавам, но когато не се получава правя оригами.

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    оффф ... при нас има глоба ...
    веднъж класната ми взе четката ...

Супер фен
    Пфф, не
    nicolepcd

Мхм и кола маска даже си правим с моите приятелки

Не..обаче доста от съученичките ми го правят..кифли

Не, не го правя . Най-много да си сложа молив през междучасието илии нещо такова...а пък като се замисля никой от класа ми не гоо прави.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Случвало ми се е да го правя, но дискретно и без учителя да забележи или поне не бия нагло на очи
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Случвало ми се е да го правя, но дискретно и без учителя да забележи или поне не бия нагло на очи
    miloto_girl_4e, Мн ясно! иначе да седнеш срещу него да си наредиш мазилата-човека е отишъл да си върши работата ти си скубеш веждите!...О Гошо...до къде стигнахме! Не е въпроса кифленско ли е,а уважително ли е!
    И ако тръгна да се гримирам някъде из училище,то се случва в тоалетнала примерно и най-мн да си сложа един молив,иначе така в час...не!

Град
    Силистра
    и в моя клас понякога е така... адски е смешно.. аз си слагам само черен молив и то понякога..но си го слагам преди да тръгна за дск..не обичам такива фешънски истории..
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Ми не Даже в доста от случаите не съм с грим докато едни кифли от нашия клас само тфа знаят да се клепат с кфи ли не боклуци .. аз съм си красива и без грим

Град
    in your sweet dreams
    точно за това снощи си приказвахме с една аверка сеаа казвам кфа е файдата да излезнеш на плашило от вас и всички да те гледат как отт някфа противна муцуна омацана с гримове става що-годе добре ... смисълл не е ли си да излезеш хубава от вас и ако нещо си забравилаа или там да си сложиш малко гланц пудра или нещо ... ноо да дойдеш на училищее ии от там да започваш да си оправяш косата миглите и пр. .. някакк си тъпотия ми се вижда хаха
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Т'ва ли е нещото,което трябва да се прави в часовете.Разбирам да се гримират в междучасията...ама другото е вече прекалено.Най-малкото от уважение към учителя не трябва да го правят. И после защо имали еди-к'ви-си оценки...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Офф, кога ще проумете, че това да се грижиш за себе си, по-специално за външния си вид не те прави кифла?!
    Да, неуважително е да го правиш по време на часа, проява на лош вкус, е, но не виждам нищо лошо в това да се пооправиш през междучасието...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си