- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гримирате ли се в часовете
Скубила си си веждите в час?! В училище?! А краката епилираш ли си там? Грозно е. Няма значение дали изкарваш хубави оценки или дали учителите ти правят забележка, просто е грозно и невъзпитано. Всички тея процедури за разкрасяване се правят вкъщи, а не като едни съученички дето даже си носеха преса в училище..Първоначално написано от Mirelchetoo14
Първоначално написано от GbSy
ДАДАДА!Абсолютно същото е в моят клас.И на мен само ми се е случвало да си сложа балсам в час.Даже когато съм в час не си позволявам да се погледна в някое огледалце!!!
Апфф то какво ли не съм виждала... Носят се преси, сешоари, зарядни, духалки, ... Гримовете са най-малкия проблем. Мен направо ме побиват тръпки като ги вида ония без грим.![]()
И аз се възмущавах на това преди няколко дниСедят си наще кокони-извадили по едно огледалце и по една торба с гримове (те носят повече гримове отколкото учебници и тетрадки) хилят се и се мацотят там...и к'во?По-хубави ли ще станат или по-умни ли...май никое от двете...
Аз в даскало почти никога не се гримирам или ако го правя то е само да си сложа гланц и то не в часа...
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
На даскало - без грим!
Освен, когато случаят го изисква (личен празник) или ми избият шайбите.
Имам проблем с балсама,обаче...пристрастен а съм и е трудно да го откажа. Особено през зимата.
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
Ама че нагли келешчета ще са да се гримират в часовете?!?!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
хах и от моя клас има момичета които се гримирват в часи само момчетата като ги видят и веднага казват на даскалките
![]()
Е т'ва е супер тъпо и просташко.
Слагам си балсам или гланц,но да си извадя цялата козметика на чина и да почна да се цапотя...много мангалско.
Тая работа е за вкъщи.
Ей тук коя от коя по-примерна...
И аз съм против гримирането в час, но не бих направила забележка.
Учителят за какво е там?Не е само за да си изпее урока, да напише отсъствията и да изпитва.Трябва да е респектиращ, а не да позволява на учениците да му се качват на главата и да го правят на маймуна.
Щом той позволява подобни своеволия в час /като гримиране/, коя съм аз да поучавам.Да се оправят.
Иначе, случвало е да си сложа балсам в часа, ако усетя че устните ми са се напукали.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аз съм много съгласна с теб,това да си сложиш черен молив например не е нещо толкова лошо особено като е размазан.Почти всеки ден правя така и мисля че не е толкова смешн+ това учителите никога не са ми казвали нещо по този въпрос,но все пак всеки със мнението сиПървоначално написано от Mirelchetoo14
Понякога се случва да си сложа балсам,като усетя,че са ми много сухи устните,защото все пак сега е студено и макар и рядко се е случвало да ми се напукат леко устните.Пудра не нося на училище,най-много молив да си нося и да си сложа в междучасието.Гланц си нося винаги,и се случва както казах да си сложя някога през часа,но не винаги
Иначе би ми било смешно,ако някои започне да си скубе веждите през часа.То и аз нямам време да ги скубяя в нас,затова събота или неделя ги оправям и през делничните дни не се занимавам с тях.
Вкъщи нямам време да се гримирам, камо ли в час. Тогава се старая да внимавам, но когато не се получава правя оригами.
оффф ... при нас има глоба ...
веднъж класната ми взе четката ...
Пфф, не
nicolepcd
Мхм и кола маска даже си правим с моите приятелкиПървоначално написано от Mirelchetoo14
![]()
Не..обаче доста от съученичките ми го правят..кифли![]()
Не, не го правя . Най-много да си сложа молив през междучасието илии нещо такова...а пък като се замисля никой от класа ми не гоо прави.
Случвало ми се е да го правя, но дискретно и без учителя да забележи или поне не бия нагло на очи
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
miloto_girl_4e, Мн ясно! иначе да седнеш срещу него да си наредиш мазилата-човека е отишъл да си върши работата ти си скубеш веждите!...О Гошо...до къде стигнахме! Не е въпроса кифленско ли е,а уважително ли е!Първоначално написано от miloto_girl_4e
И ако тръгна да се гримирам някъде из училище,то се случва в тоалетнала примерно и най-мн да си сложа един молив,иначе така в час...не!
и в моя клас понякога е така...адски е смешно..
![]()
аз си слагам само черен молив и то понякога..но си го слагам преди да тръгна за дск..не обичам такива фешънски истории..
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Ми неДаже в доста от случаите не съм с грим докато едни кифли от нашия клас само тфа знаят да се клепат с кфи ли не боклуци .. аз съм си красива и без грим
![]()
точно за това снощи си приказвахме с една аверкасеаа казвам кфа е файдата да излезнеш на плашило от вас и всички да те гледат как отт някфа противна муцуна омацана с гримове става що-годе добре ... смисълл не е ли си да излезеш хубава от вас и ако нещо си забравилаа или там да си сложиш малко гланц пудра или нещо ... ноо да дойдеш на училищее ии от там да започваш да си оправяш косата миглите и пр. .. някакк си тъпотия ми се вижда хаха
![]()
Т'ва ли е нещото,което трябва да се прави в часовете.Разбирам да се гримират в междучасията...ама другото е вече прекалено.Най-малкото от уважение към учителя не трябва да го правят.И после защо имали еди-к'ви-си оценки...
![]()
Офф, кога ще проумете, че това да се грижиш за себе си, по-специално за външния си вид не те прави кифла?!
Да, неуважително е да го правиш по време на часа, проява на лош вкус, е, но не виждам нищо лошо в това да се пооправиш през междучасието...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone