- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- JB В БЪЛГАРИЯ!!!!
Блека, никой не е говорил конкретно за теб, ама как да не е заяждане че само лапета ги слушали, че по-добре да не идват...
То и аз не ги харесвам, щото не ги зная, а ако изглеждат ксто ТХ най-вероятно ще съм предубедена, ама нямаше чак така да говоря.
Не си осрала темата, но това можеше да се случи ако се продължаваше така.
Някоя си там пише, че само лапета слушат въпросните JB, отговаря й се нещо друго, тя му отговаря, после някой хипер мега гига тру се намесва с коментар "" или "уу, шибано и смърди" и.. сещаш се. Обикновено така стават нещата, ако не се спрат в зародиш, затва се обадих в темата (пак) да хокам... Сигурно ставам много досадна.
Мда, свобода на словото... не мисля че я нарушавам като ви критикувам да си изказвате свободното мнение по-малко грубо - изключително неприятно ми е да чета теми само с храна и негативизъм, където авторите си защитават своето (колкото и тъпо да е то, ако въобще има някой по-висш да определя кое е тъпо at all?), а другите хранят иии.. не знам, дразни ме.
Както и да е. Ако не ме разбирате ще ви разбера!Т.е. аз ви разбирам! Може пък да имам твърде идеалистични разбирания и стремежи за човешките отношения, но това е друг въпрос.
Казах каквото имах, мисля че приключихме подобаващо без некултурни спорове и пристрастия.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride