.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Skype - най-нова версия

Версията ми на Скайп беше 3.6, преди малко сложих най-новата уж,обаче не виждам никаква разлика. Пробвах да обновя и ми се изписа, че нямало накъде повече,защото съм с последна версия..а не мога да изтривам съобщения,след като съм пратила, нито да слагам линкове във балончето със съобщение до снимката.. Какъв може да е проблемът?

Град
    Инкогнито
    Преинсталирай го

Те попринцип линкове не могат да се пейстнат в настроението. Пишат се. А иначе тая четворка ме заинтригува и разгледах в нета, но не разбрах - не може да се смали прозореца ли или..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    Те попринцип линкове не могат да се пейстнат в настроението. Пишат се. А иначе тая четворка ме заинтригува и разгледах в нета, но не разбрах - не може да се смали прозореца ли или..
    Могат да се пейснат

Control + V
    за пействане

Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    Могат да се пейснат

Control + V
    за пействане
    Е не съм знаела.
    Vutov прозореца от чата исках да кажа.

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Скайп 4-ка е пълна боза. Вместо да я направят по стабилна и по лека те я пълнят с ненужни глупости и от към дизайн и функционалност няма да коментирам. За мен лично се осраха с тая версия.

хахах да бе , аз съм със 3.8.0.188 ) оправиха се нещата, мерси все пак за отговорите

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    напротив...могат да се пейснат...всякакъв тест се копира и се поставя мн лесно. Маркирва се балончето след като се е избрал текста за поставяне и се натиска Shift+Ins и готово :P

^ млъкни

ctrl + c - копираш текста

ctrl + v - поставяш текста

скайп 4 - замунда

Последната версия на скайпа е 4! не ти препоръчвам да я слагаш, общо взето е пълен боклуки яко товари!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си