.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99
    Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    За да съществува едно нещо са му необходими физиологични процеси. Ако душата може да съществува без тяло, то ние можем да излизаме от това тяло N пъти, защото няма нещо, което да "залепи" душата с тялото.
    От къде знаеш, че не може?
    Да си чувал за астрална проекция?ОИТ?
    ахахахахаха, дете, не се излагай.
    Човека не се излага а ти казва истината,ти като не искаш да го приемеш твой проблем.На тоя свят какви ли същества няма за някои дори и не подозираме.На мен дядо ми когато почина,псувах по негов адрес,защото все ме мразеше и след 3 дена когато ме посети са спрях да псувам.Изобщо не ми хареса това посещение нещо със страхотна бързина се въртеше около мен,макар че на дивана кадето спях беше до стената,мачих се да викам но не можах и накрая викнах и това нещо спря да се върти.Мисля че е бил дядо но и не съм сигурен може и друг да е бил.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Цитирай Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    За да съществува едно нещо са му необходими физиологични процеси. Ако душата може да съществува без тяло, то ние можем да излизаме от това тяло N пъти, защото няма нещо, което да "залепи" душата с тялото.
    От къде знаеш, че не може?
    Да си чувал за астрална проекция?ОИТ?
    ахахахахаха, дете, не се излагай.
    Човека не се излага а ти казва истината,ти като не искаш да го приемеш твой проблем.На тоя свят какви ли същества няма за някои дори и не подозираме.На мен дядо ми когато почина,псувах по негов адрес,защото все ме мразеше и след 3 дена когато ме посети са спрях да псувам.Изобщо не ми хареса това посещение нещо със страхотна бързина се въртеше около мен,макар че на дивана кадето спях беше до стената,мачих се да викам но не можах и накрая викнах и това нещо спря да се върти.Мисля че е бил дядо но и не съм сигурен може и друг да е бил.
    На кво си бил тогава? И аз искам да виждам мъртви.

на нещо доста тежко ще да е бил..щом се е движило бясно.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Духове? Омг неее
    The Spark

Вземи малко прочети първо, не става ей така от нищото да тръгнеш да правиш подобни неща, Взем да направиш някоя глупшосто като си некомпетентен по тези въпроси.
    Войни на Тангра

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    Вземи малко прочети първо, не става ей така от нищото да тръгнеш да правиш подобни неща, Взем да направиш някоя глупшосто като си некомпетентен по тези въпроси.
    Нищо не може да направи, защото духове не съществуват.
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    Нищо не може да направи, защото духове не съществуват.
    Виждал ли си на живо мечка гризли не,това не значи че не съществуват така е и създанията на ноща.И не бъдете толкова сигурни че не съществуват не се знае дали няма ви посети някое и да примрете от страх.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    който желае да пише на

не се знае дали няма ви посети някое и да примрете от страх....
    и ще почне да ви завира турски патладжани отзад.

Град
    7 hills..
    .И не бъдете толкова сигурни че не съществуват не се знае дали няма ви посети някое и да примрете от страх.
    Гледаш много филми, носовете ви станаха бели филтри...
    The Spark

.И не бъдете толкова сигурни че не съществуват не се знае дали няма ви посети някое и да примрете от страх.
    Да а пък повечето дето не вярват в магии хранят със салами врачките дето уж развалят магии.Ха някой да ми сподели колко е дала за разваляне на магийка.Много сте смешни не виждате по далеч от носовете си,вие като погребвате някого не отивате ли на гроба да му носите дарове за да почива духът му в мир.не вярват в духове а отиват в гробищата да поднасят даровете.
    който желае да пише на

като малка много ме бяха наплашили с тва ДАМА ПИКА ЕЛА Вечери наред не можех да спя А иначе преди една година се бяхме скрили
    в тоалетната и изгасихме лампата и с някакви лъжици
    почнахме да викаме духове естествено нищо не стана ама аз си и знаех..

Град
    София
    Напуши се и може да ти се пръкне някое, а можеш и с нещо друго да пробваш

Град
    7 hills..
    вие като погребвате някого не отивате ли на гроба да му носите дарове за да почива духът му в мир.не вярват в духове а отиват в гробищата да поднасят даровете.
    Ne sum hodil naposleduk, + tva e tradiciq, a ne vqrvane v duhove.
    The Spark

вие като погребвате някого не отивате ли на гроба да му носите дарове за да почива духът му в мир.не вярват в духове а отиват в гробищата да поднасят даровете.
    Ne sum hodil naposleduk, + tva e tradiciq, a ne vqrvane v duhove.
    Е това с храната, примерно, дето я оставяш на гроба, не е ли за мъртвия да има какво да яде в отвъдното един вид. Това ме навежда на мисълта, че тази "традиция" подкрепя вярването, че умрелите са живи и след смъртта си.. което пак е някак паранормално.

Иначе за викането на духове - трябва опит и познания. Аз не бих се осмелила да се захващам с такова нещо, защото съм напълно невежа, а вярвам много силно в съществуването им.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

А, някой от вас вярва ли че това наистина в възможно? Ама честно. Защото и аз не вярвах но на няколко пъти викахме и се бях почти посрал от страх... ама то страха си е в нас, като се замисля нищо не се случи...

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Призоваване на духове

Цитирай Първоначално написано от 12345678
    Здравейте,
    С приятели искаме да призовем някое духче, но нещо не ни се получава...знаете ли някое ритуалче...става въпрос за такива забавни духчета дето да претсказват бъдещето а не сериозни неща като мъртавци. Ако разкажете някоя историйка която сте преживели по тая тема ще ми е приятно да я чуя

т.1 от правилата на форума
    хоти
    нз история, но това е за Философия и Религия

Мега фен
    Някъде да си чел че не трябва да си правиш кумир за това що е долу на земята,горе на небето и долу под водата ? Не се занимавай с глупости,че ще вземеш да привикаш някой дух да те удуши...

аз знам за каспарчо но незнам дали е вярно оставаш кексче пред огледалото в банята и излизаш и дърчиш много здраво вратата да не излезе духчето и след 5 минути отваряш и кексчето го няма
    camp rock is the best

Никой не говореше за неща от рода на дами пики и подобни, вземете малко прочетете за демонологията, хаос магията и окултизма.
    Войни на Тангра

Град
    На слънцето :>
    Аз не вярвам в нещо, което не мога да видя.

Ако някой може да ме убеди, че има духове и тем подобни, моля, да заповяда.

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Цитирай Първоначално написано от Motion
    Още 20 пъти да се цитираш?
    С разни бакалийски разсъждения и завъртени думички никого не можеш да впечатлиш.. още повече, че докато си пишеш глупостите, разлистваш речника за чужди думи... ЛЕЕЕЙМ!
    Ако 2 теми са пуснати с различно заглавие, но с еднакъв контекст, къде е споменато, че не мога да дам едно и също мнение за 2-те теми? Само не схванах какво толкова не ти допадат думите ми.
    Ако не ги разбираш - твой проблем, ако не те кефят - пак твой проблем.

И след като обясних какво представляват "духовете", не мисля, че трябва да коментирам скоростното същество в стаята на онзи потребител.

Опитайте се да обърнте повече внимание на психология, не на паранормалното.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    свастиката толкова превърте,че вече спори сам със себе си
    Друсай, лошо няма.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Ти пак ся много филми съм гледал,и в филмите има истина да не мислиш че легендите са се появили ей така от нищото.
    който желае да пише на

АХЬАХЬАХЬХ, тоя фес голям екстрасенс бе. Макя ти деба!

Фен
    Град
    promenlivo
    Prostotii sa tva
    Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си