- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Призоваване на духове
Човека не се излага а ти казва истината,ти като не искаш да го приемеш твой проблем.На тоя свят какви ли същества няма за някои дори и не подозираме.На мен дядо ми когато почина,псувах по негов адрес,защото все ме мразеше и след 3 дена когато ме посети са спрях да псувам.Изобщо не ми хареса това посещение нещо със страхотна бързина се въртеше около мен,макар че на дивана кадето спях беше до стената,мачих се да викам но не можах и накрая викнах и това нещо спря да се върти.Мисля че е бил дядо но и не съм сигурен може и друг да е бил.Първоначално написано от SWASTIKA
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
На кво си бил тогава? И аз искам да виждам мъртви.Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
![]()
на нещо доста тежко ще да е бил..щом се е движило бясно.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Вземи малко прочети първо, не става ей така от нищото да тръгнеш да правиш подобни неща, Взем да направиш някоя глупшосто като си некомпетентен по тези въпроси.
Войни на Тангра
Нищо не може да направи, защото духове не съществуват.Първоначално написано от Pagan_man
The Spark
Виждал ли си на живо мечка гризли не,това не значи че не съществуват така е и създанията на ноща.И не бъдете толкова сигурни че не съществуват не се знае дали няма ви посети някое и да примрете от страх.Първоначално написано от 5StaR
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
който желае да пише на
Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
и ще почне да ви завира турски патладжани отзад.
![]()
Гледаш много филми, носовете ви станаха бели филтри...Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
The Spark
Да а пък повечето дето не вярват в магии хранят със салами врачките дето уж развалят магии.Ха някой да ми сподели колко е дала за разваляне на магийка.Много сте смешни не виждате по далеч от носовете си,вие като погребвате някого не отивате ли на гроба да му носите дарове за да почива духът му в мир.не вярват в духове а отиват в гробищата да поднасят даровете.Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
който желае да пише на
като малка много ме бяха наплашили с тва ДАМА ПИКА ЕЛАВечери наред не можех да спя
А иначе преди една година се бяхме скрили
в тоалетната и изгасихме лампата и с някакви лъжици
почнахме да викаме духове естествено нищо не стана ама аз си и знаех..![]()
Напуши се и може да ти се пръкне някое, а можеш и с нещо друго да пробваш![]()
![]()
![]()
Ne sum hodil naposleduk, + tva e tradiciq, a ne vqrvane v duhove.Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
The Spark
Е това с храната, примерно, дето я оставяш на гроба, не е ли за мъртвия да има какво да яде в отвъдното един вид.Първоначално написано от 5StaR
Това ме навежда на мисълта, че тази "традиция" подкрепя вярването, че умрелите са живи и след смъртта си.. което пак е някак паранормално.
Иначе за викането на духове - трябва опит и познания. Аз не бих се осмелила да се захващам с такова нещо, защото съм напълно невежа, а вярвам много силно в съществуването им.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
А, някой от вас вярва ли че това наистина в възможно? Ама честно. Защото и аз не вярвах но на няколко пъти викахме и се бях почти посрал от страх... ама то страха си е в нас, като се замисля нищо не се случи...
нз история, но това е за Философия и РелигияПървоначално написано от 12345678
Някъде да си чел че не трябва да си правиш кумир за това що е долу на земята,горе на небето и долу под водата ?Не се занимавай с глупости,че ще вземеш да привикаш някой дух да те удуши...
аз знам за каспарчо но незнам дали е вярно оставаш кексче пред огледалото в банята и излизаш и дърчиш много здраво вратата да не излезе духчето и след 5 минути отваряш и кексчето го няма![]()
![]()
![]()
camp rock is the best
Никой не говореше за неща от рода на дами пики и подобни, вземете малко прочетете за демонологията, хаос магията и окултизма.
Войни на Тангра
Аз не вярвам в нещо, което не мога да видя.
Ако някой може да ме убеди, че има духове и тем подобни, моля, да заповяда.![]()
Ако 2 теми са пуснати с различно заглавие, но с еднакъв контекст, къде е споменато, че не мога да дам едно и също мнение за 2-те теми? Само не схванах какво толкова не ти допадат думите ми.Първоначално написано от Motion
Ако не ги разбираш - твой проблем, ако не те кефят - пак твой проблем.
И след като обясних какво представляват "духовете", не мисля, че трябва да коментирам скоростното същество в стаята на онзи потребител.
Опитайте се да обърнте повече внимание на психология, не на паранормалното.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Друсай, лошо няма.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Ти пак ся много филми съм гледал,и в филмите има истина да не мислиш че легендите са се появили ей така от нищото.Първоначално написано от 5StaR
който желае да пише на
Prostotii sa tva
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr