Стигам до извода , че ще се хвана да науча някой език и само да завърша 12ти клас се махам от тази мизерна държава може навсякъде да има такива нещо но тук са прекалено . Винаги съм се старала да бъда добра към другите и да не нарушавам спокойствието им . Не хвърлям боклука си по улиците дори фасовете ! Но днес се качих в претъпкан софийски автобус звънна ми телефона и вдигнах беше милото ми гадже второто хубаво нещо което се случи . Говорихме 2-3 мин като гледах да не викам за да не преча ! Но какво стана бях нападната от бабката , на която отстъпих място имайки на предвид , че имам проблем с бъбреците и умирам от болка . Тя каза как може да говоря от 30 мин по телефона никой не бил длъжен да ме слуша , а клошара , който седе пред нея (сигуна съм че незнае има билетчета за автобуса) изръси , че съм говорила толкова дълго защото тати ми плащал сметката ! От лятото работя изкарвал между 200- 400 лв. на месец на 16 съм и се занимавам с уеб дизайн и то работя по големи сайтове . След което за да не си навличам повече нападки затворих телефона и хората ме гледаха все едно съм направила най - големия грях на човечеството ! Въпроса е следния как аз мога да търпя това да седя права зарадите възрастните хора като имам много повече нужда да седна от тях и защо аз съм длъжна да търпя смърднята на клошаря а той не може да задържи 3 мин да си свърша разговора ?!?!?! И на всичкото отгоре ще ми казва каква съм като сигурно изкарвам на месец повече пари от него през целия му живот ! Писна ми от тази тъпа българска простотия ! Кога ще се научат да бъдат толерантни!?[/list]