.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Пий една студена водА!

Град
    то не е град,а джунгла...
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    Пуснах темата не защото се чувствам малоценна , че рева за това че съм си развалила лака или нещо подобно , а защото ми писна да търпя бабички , които смятат че нашето поколение е супер невъзпитано , хора които не могат да се съозбразяват с нищо ! Тъпо е всеки да седи да се оплаква и нищо да не прави по въпроса . Днес бях очарована от вонята на пикня в тролей 1ца а все пак съм дала 1лев за да се возя в него . Държавата ни е ужасна пълна със задръствания , мръсотия и тъпанари . Каквото и да е 100% дори в САЩ да отида ще е по- добре !

и ти, точно както всички останали, седиш и не правиш по върпоса. ако толкова беше те издразнила жената трябваше да и го кажеш в очите,не да седиш и да се оплакваш тук. точно заради такива като теб тая държава ще продължи да смърди, защото е много по-лесно да си хванеш нещата и да заминеш.
    а, и нашето поколение Е супер невъзпитано, включвам и себе си в тоя списък.

колко дъъълги мнения има по темата

Оф и на мен ми се е случвало понякога, но дреме ли ми ?! Те бабичките казват, че ние сме невъзпитаното поколение, при положение, че им отстъпваме място в рейсовете и гледаме да си държим устата затворена, защото били възрастни - заслужавали някакво уважение. Точно от такива бабки ми е омръзнало и точно те нямат и капка уважение от мен. Аз място НЕ отстъпвам вече втора година..а когато направят забележка, че се чувала музика от слушалките ми или, че говоря силно по телефона, такава майна им тегля (както беше споменал мачока), че после само ме гледат и дума не смеят да кажат.. Ама аз на погледи не обръщам внимание, тъй че сега всичко ми е наред
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Eто заради това трябва да си непукист...безразличие му е майката. Тя като види че си прави вятър на устата ще млъкне...
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Град
    Yambol
    LINKNOT e prav,ot Balgariq po hubavo nqma,no horata ne stavat,makar 4e navsqkade gi ima takiva,prosto jivota e takav i trqbva da se spravq6,nqma kak i sa6to mnogo vajno - NIKOGA DA NE SE OSTAVQSH DA TE MACHKAT

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си