.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80

Hybrid View

в къща супер ее ..... може да правиш сичко .... без никой да ти мрънка на главата ..... и се правят супер купони

Цитирай Първоначално написано от alwaysnforever
    Винаги съм живяла в апартаменти и така съм свикнала..нямам желание да живея в къща поне за сега :P :P :P
    Ммм и аз тай

Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Къща, разбира се!

преди живеехме в апартамент ама сега се преместихме в къща и смятам ,че е много по хубаво,а за отоплението не е чак толкова сложно една собствена отоплителна система и е готово

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    обожавам къшите

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    обожавам къшите

Двете си имат и предимства, и недостатъци. В къща не се чувствам особено сигурно, а в апартамента ми става тясно ,като си помисля, че може да правя нещо интересно на двора, ако живеех в къща.

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Двете си имат и предимства, и недостатъци. В къща не се чувствам особено сигурно, а в апартамента ми става тясно ,като си помисля, че може да правя нещо интересно на двора, ако живеех в къща.
    тихо селянин!!! като не си бил в къща ще мълчиш!!!!

ЕСТ че в апартамент !!! с 3439 идиота и селянина ти тропат на главата и се праат за велики или па некои ти е заел мястото или па в гнусния асансиор дето е на 20 год
    не слушаите др-те
    АПАРТАМЕНТА Е НАЙ-ЯКОТО!!!

МА САМО ЗА СЕЛЯНИТЕ!!!

Град
    Dresden
    Естествено, че къщата е най-добрия избор за живеене. Какво спорите изобщо?

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от Sarge
    Естествено, че къщата е най-добрия избор за живеене. Какво спорите изобщо?
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Винаги съм живяла в апартамент и вече направо не издържам От две години някъде навивам нашите да продадем апартамента и да си купим къща ама те се инатят
    А защо предпочитам къщата:
    1.Нямаш гадни съседи.
    2.Не си чуваш комшиите как правят секс вечер
    3.Нашите ще се навият да ми вземат куче Сега са съгласни само на пинчер или чихуахуа,защото са много малки,а не искат голямо куче в апартамента А аз естествено не искам нещо,което е по-малко от котарака ми
    4.Няма кой да ти прави проблеми за музиката

Абеее общо взето си е голям кеф да си в къща
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

в къща според мен е много по-яко макар че аз живея в апартамент
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

къща `щото в апартамента не ми разрешават доберман

В къща ми е мнооого по-якооо
    There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..

зависи
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Град
    Wonderland
    Аз живея в къща и смятам,че това е по-добър вариант от апартамент:
    1.Голяма е.
    2.голяма градина с каквото пожелаеш:барбекю,беседки,ц етя,
    3.Не се съобразяваш със съседи.
    4.Съседите ти са доста далеко от теб.

Абе яка работа си е.

Къща
    Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

Град
    Варна
    Аз съм градско чедо и колкото и да ме мъчат, няма да успеят да ме вкарат в къща. Аз обичам апартаментите. Обичам шума, гадните съседи, пиянските купони, обичам всичко това, което Вие наричате в апартаментите неудобство.
    Envoi moi ! ;]

зависи к'во обичаш и кое можеш да жертваш... къщата е по-просторна, по-уединена.. можеш да си пускаш музиката по-силно..макар че ако си заобиколен от др къщи пак не може толкоз силно, има си двор, има си растителност - цветя, дървета, зеленчуци... НО къщата иска повече чистене и по голяма поддръжка... по трудна е за отопление...и този двор, и тези градини.. искат си поддржка... ако си готов/а на сичко тва... къщата си е идеално решение иначе
    аз лично не предпочитам къщата като място за дълготрайно живеене .. апартаментите са по комфортни според мен.. тъй като аз не се прибирам кой зн колко в къщи...ПС: живяла съм в апартамент и в къща после .. сега пак сме в апартмаент ... къщата си ни седи и е идеално място когато искаш да избягаш малко от панелните стени ... айде че се унесох в писане
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Аз пък харесвам апартаментите. Живея в съвсем нов блок, който е на 1 година, няма проблеми с чистенето, няма проблеми с отоплението, ако щеш и пред блока няма една гадна градинка с прецъфтяли плевели и изгнили домати ... няма го уединението!
    Харесвам да имам контакт с повече хора, защото къщите попринцип са на по уединени места и съседи, вярно, няма много, но пък с кого ще седнеш сутринта да си изпиеш кафето и да си поговориш през терасата. Ако си мил със съседите си какво ще им попречи да се присъединят на шумния купон ...
    И ... ОХ ... Защо казвате, че апартаментите са за селяни като на село доколкото знам само къщи има ... цивилизацията е далеч, хм?

Зависи от много неща. На мен лично и на двете места ми харесва, но като порасна ми се иска да си имам къща...
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    живея в апартамент,но имам желание за къща-простор,свобода и всичко останало...

Голям фен Аватара на nadincety
    Определено е по - яко в къща .. Аз съм в къща ии ми е много готино Не трябва да се съобразяваш с никой , имаш си двор , няма кой да си изхвърля боклука през прозореца или терасата и всичко да пада при тебе Абе по - готино си е

Супер фен Аватара на zoreto
    В къща е много по-хубаво и имаш възможност за големи домашни любимци

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    Ами живея в къща и мисля,че определено е по-добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си