.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Майка ми..

Голям фен Аватара на Chery

Майка ми..

Много ми е тъжно..искам тук да си излея мъката Значи майка ми е от 2 години в Испания и си дойде за Коледа ,но утре сутринта си тръгва...И сега ми е много тъжно,от 1 седмица само плача в часовете само за това мисля,2 дни не съм спала само плаках...Сега ми е много гадно и пак плача...Знам че тя само за 3-4 месеца ще отиде ,но за мен това са цяла вечност ... Е това беше .Благодаря за вниманието

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Знам, че ти липсва, но тя все пак е жива и здрава. Какво да каже бившата ми приятелка на която майка и си отиде преди година и повече никога няма да се върне. Без майка е трудно

Знаеш ли, моята майка замина когато бях на 14. Аз не можех, нито средно, нито нищо... пък и не исках. Там е със сестра ми. Плаках много, адски много, хубавото е, че се връщат скоро, но не се знае кога. Евентуално даже ще останат тук. Това не са 3-4 месеца, това са ГОДИНИ. И на мен ми беше много мъчно, до миналата година все плачех на Коледа, защото я няма. Но знаеш ли, важното е, че е жива и здрава. Помисли колко деца нямат майки изобщо, дори по телефона не се чуват, поради простата причина, че са на 2 метра под земята, а други са ги изоставили и изобщо не им и пука за тях. Те са в пъти по-нещастни от теб. Аз лично така го превъзмогнах веднъж завинаги.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Лондон
    Разбирам колко ти е тежко, и аз бях така... Нашите заминаха когато бях на 11-12 някаде за почти година и не ме питай толкова малка как издържах въобще ... А иначе баща ми все го нямаше, защото пътуваше на корабите и все ми беше мъчно за него. Но надеждата, че пак ще се видим и че накрая всички ще живеем заедно някакси ми помагаше и ме крепеше ...

Трудно е без родителите, но пък наистина помисли за тези, които никога няма да ги видят или знаят, че родителите им са някъде там, но не им пука за детето им.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Ами, аз не мога да кажа, че те разбирам, защото наште са си тука, обаче можеш да прекараш време с нея, а не на компа.. де да знам

Както казаха вече хората преди мен има и деца, в много по - лошо положение от твоето Мисли предимно за позитивни неща, забавлявай се с приятели Таса поне временно можеш да забравиш мъката

Майка ми замина преди 3 години,баща ми преди 2,а сестра ми и приятеля и преди година и половина(заедно живеят всички извън България) и на мен ми беше адски трудно.Най-трудно ми беше като замина майка ми,трудо се преодолява.Всички много ми липсват,идват си тук за по 2 седмици,а аз съм ходила 2 пъти при тях.Но времето все не стига за да се видим.Чуваме се,пишим си,но не е същото.Разбирам какво ти е.
    Радвай се,че скоро ще си идва и ще остава тук Моето семейство за сега не мисли изобщо да се връща за постоянно
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

радвай се,все пак,че е дошла !
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

И моят баща доста често пътува като го викнат.Сега примерно е в София заради протеста но нямам роднини извън България

Ако може да ги изпратя и аз някаде(ама двамата в комплект) х.о.х.о тогава ще настъпят истинските времена и няма да има никакъв контрол,за това си мечтая,само пари да ми пращат да знам че са живи и здрави и един ден ще ги видя и подараци дами пращат
    IskaM v IbizZza

Град
    Шумень
    Отишла е да работи сигурно, нали?
    Ей за тва трябва да се сърдиш на държавата ни, дето прогонва хората, карайки ги да работят в чужбина...
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Няма смисъл от сълзи. ; ) Гледай да си запълваш времето и да не си мислиш за нея.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си