- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми..
Много ми е тъжно..искам тук да си излея мъката![]()
![]()
Значи майка ми е от 2 години в Испания и си дойде за Коледа ,но утре сутринта си тръгва...И сега ми е много тъжно,от 1 седмица само плача в часовете само за това мисля,2 дни не съм спала само плаках...Сега ми е много гадно и пак плача...Знам че тя само за 3-4 месеца ще отиде ,но за мен това са цяла вечност ... Е това беше .Благодаря за вниманието
![]()
![]()
Знам, че ти липсва, но тя все пак е жива и здрава. Какво да каже бившата ми приятелка на която майка и си отиде преди година и повече никога няма да се върне. Без майка е трудно
Знаеш ли, моята майка замина когато бях на 14. Аз не можех, нито средно, нито нищо... пък и не исках. Там е със сестра ми. Плаках много, адски много, хубавото е, че се връщат скоро, но не се знае кога. Евентуално даже ще останат тук. Това не са 3-4 месеца, това са ГОДИНИ. И на мен ми беше много мъчно, до миналата година все плачех на Коледа, защото я няма. Но знаеш ли, важното е, че е жива и здрава. Помисли колко деца нямат майки изобщо, дори по телефона не се чуват, поради простата причина, че са на 2 метра под земята, а други са ги изоставили и изобщо не им и пука за тях. Те са в пъти по-нещастни от теб. Аз лично така го превъзмогнах веднъж завинаги.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Разбирам колко ти е тежко, и аз бях така... Нашите заминаха когато бях на 11-12 някаде за почти година и не ме питай толкова малка как издържах въобще ... А иначе баща ми все го нямаше, защото пътуваше на корабите и все ми беше мъчно за него. Но надеждата, че пак ще се видим и че накрая всички ще живеем заедно някакси ми помагаше и ме крепеше ...
Трудно е без родителите, но пък наистина помисли за тези, които никога няма да ги видят или знаят, че родителите им са някъде там, но не им пука за детето им.![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Ами, аз не мога да кажа, че те разбирам, защото наште са си тука, обаче можеш да прекараш време с нея, а не на компа.. де да знам
Както казаха вече хората преди мен има и деца, в много по - лошо положение от твоетоМисли предимно за позитивни неща, забавлявай се с приятели
Таса поне временно можеш да забравиш мъката
![]()
Майка ми замина преди 3 години,баща ми преди 2,а сестра ми и приятеля и преди година и половина(заедно живеят всички извън България) и на мен ми беше адски трудно.Най-трудно ми беше като замина майка ми,трудо се преодолява.Всички много ми липсват,идват си тук за по 2 седмици,а аз съм ходила 2 пъти при тях.Но времето все не стига за да се видим.Чуваме се,пишим си,но не е същото.Разбирам какво ти е.
Радвай се,че скоро ще си идва и ще остава тукМоето семейство за сега не мисли изобщо да се връща за постоянно
![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
радвай се,все пак,че е дошла !
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
И моят баща доста често пътува като го викнат.Сега примерно е в София заради протестано нямам роднини извън България
![]()
Ако може да ги изпратя и аз някаде(ама двамата в комплект) х.о.х.о тогава ще настъпят истинските времена и няма да има никакъв контрол,за това си мечтая,само пари да ми пращат да знам че са живи и здрави и един ден ще ги видя и подараци дами пращат![]()
IskaM v IbizZza
Отишла е да работи сигурно, нали?
Ей за тва трябва да се сърдиш на държавата ни, дето прогонва хората, карайки ги да работят в чужбина...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Няма смисъл от сълзи. ; ) Гледай да си запълваш времето и да не си мислиш за нея.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.